Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 10 de juny

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2022 a les 08:16
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui potser no t'aixeques tan disposat a lluitar com altres vegades, però la teva força de voluntat s’acabarà imposant, sobretot gràcies a les paraules d’una persona. Al final del dia, aconseguiràs donar la volta a la situació. 

TAURE 
Avui la sort et somriurà tant en temes d’estudis/laborals com en l’àmbit personal. Les influències de Venus facilitaran una relació que estava bloquejada i aconseguiràs connectar amb algú especial per a tu.

BESSONS 
Et sents atrapat en una situació de la qual creus que no pots sortir i això fa que tinguis molts alts i baixos. Sense adonar-te’n, però, estàs aconseguint coses molt valuoses que ara no saps apreciar. Fes cas a les paraules d’un amic/ga relacionades amb aquest tema. 

CRANC
Tindràs la sensació d’estar lluitant per res i dubtaràs de tu mateix i dels teus propòsits. No et desmotivis i recorda el motiu pel qual t’estàs esforçant. Hi ha algú que t’estàs ajudant a recórrer aquest nou camí. Agreix-li perquè últimament t’has mostrat distant.

LLEÓ
Avui tindràs molta iniciativa i no dubtaràs a l’hora de prendre decisions. Un canvi en la teva vida íntima t’està aportant confiança en tu mateix i això es nota en tots els aspectes del teu dia a dia. Tindràs molt bona connexió amb els signes de Terra. 

VERGE
Últimament et costa concentrar-te i estàs deixant coses a mitges. Procura posar ordre i compleix amb les responsabilitats que siguin més importants o pots obrir conflictes difícils de tancar. Tens algú al cap que està ocupant tots els teus pensaments.

BALANÇA 
Després de molts dies de tensió o incertesa, avui tindràs una sensació de tranquil·litat que t’aportarà la calma que necessitaves. Tot i això encara et queden dies d’esforç per aconseguir el teu objectiu. Aprofita el cap de setmana per carregar energies. 

ESCORPÍ 
Avui tindràs un dia solitari o nostàlgic en l’àmbit personal. Les paraules d’una persona et faran pensar en algú a qui feia temps que no recordaves i et vindran moments que creies oblidats al cap. No els hi donis massa voltes i intenta expressar el que sents a través de la creativitat.

SAGITARI 
Hi ha ferides que encara estan obertes, però a poc a poc vas veient que hi ha coses que han passat per allunyar de la teva vida persones que no et convenien. Avui una persona d’un signe de foc t’ho farà veure clar.

CAPRICORN 
La lluna et farà estar inquiet i mostraràs el teu costat més fred. Tot i que per fora no expressaràs emocions per dins estaràs ple de preocupacions que et costarà controlar. Busca el suport en un signe d’aire.

AQUARI
Avui és un bon dia per deixar tancats temes que tenies a mitges i també per establir vincles personals. Deixa’t guiar per la teva intuïció i connectaràs amb algú que pot ser important en un futur. Tindràs bones energies amb capricorn.

PEIXOS
Avui hauràs de fer front un problema inesperat que et farà canviar el que tenies planejat. Tot i està molt actiu al final del dia et notaràs amb les energies renovades i estaràs especialment inspirat. Tindràs molta connexió amb els signes de terra.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: