Logotip de Adolescents.cat

Aquesta (sorprenent) tendència en l'àmbit de l'amor cada cop està més estesa

per Redacció, el 18 de juny de 2022 a les 06:00
Hi ha una nova tendència en l’àmbit de l’amor que cada dia guanya més força i on el concepte parella es desdibuixa, per no dir directament que desapareix. Estem parlant de la sologamia. Com segurament haureu detectat pel nom, aquest concepte fa referència a comprometre’s amb un mateix, literalment. 

El nom l’ha posat de moda Kshama Bindu, una influencer molt famosa a l'Índia que ha decidit casar-se amb ella mateixa. La jove va celebrar una cerimònia on es va prometre estimar-se i respectar-se, això sí, el seu acte no té validesa legal. I és que encara no hi ha cap país que hagi reconegut l’automatrimoni, tot i que ja hi ha diversos casos registrats. 

 


El 2017, per exemple, Laura Mesi, una italiana de 40 anys, també va decidir casar-se amb ella mateixa i compartir-ho a les xarxes socials. “Crec que primer de tot ens hem d’estimar a nosaltres”, deia a la BBC. Ella, però, no va ser la primera. Hi ha casos de sologàmia des de 1993. De fet, aquest tema ha sortit en mitjans, llibres i també sèries de televisió com Sexo en Nueva York o Glee. Creieu que s'acabarà convertint en un acte amb validesa legal?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: