Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 560]

per Redacció, el 18 de juny de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.



 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Fa uns anys amb una amiga als lavabos del cole, vam dir de f*llar. Ens vam abaixar els pantalons, ella va seure al vàter i jo a sobre seu fent que f*llavem. Això va passar més d'una vegada fins que un dia ens van pillar una nena de classe, li va dir a la mestra i a partir d'aquell dia no ens van deixar anar al lavabo juntes. Avui dia ella és bisexual i jo, lesbiana. No sé si ho recorda...

Noia, 15 anys
Un dia estàvem mirant una pel·lícula de Harry Potter amb el meu nòvio, (els dos som fans), ens va entrar el calentón i va agafar la vareta que tinc a l’habitació. Me la va començar a passar súper a poc a poc per tot el cos, fins a arribar al co**. Jo estava super calenta. Me’l va menjar i em vaig córrer súper de pressa.

Noia, 16 anys
Ahir el meu nòvio va venir a casa i estàvem al sofà. Els meus pares estaven a una altra sala jugant a cartes. La tele estava alta i jo tenia la mà sobre la seva cama i li vaig anar tocant la polla fins que se li va empalmar. Jo anava seguint i després ell va començar a fer-me uns dits brutals mentre em deia "Te'l menjava tot" "ara mateix et foll*** amb unes ganes...". Quan ell havia de marxar vam pujar a la meva habitació per agafar la jaqueta i ens vam començar a liar massa heavy i a fer dits i palla i de tot.

Noia, 16 anys
Estàvem a un festival de música i érem un grupet del poble on visc. Jo estava de rotllo amb un noi i durant una cançó ens vam començar a liar. Ens vam posar tan calents que vam acabar darrere els lavabos follant.

Noi, 17 anys
Aquest estiu vaig anar a casa d'un amic que no veia des de fa molts anys, però amb qui hi havia tensió. Vam passar tota la tarda a la piscina i quan vam tornar ell es va anar a dutxar. Mentrestant vaig aprofitar per canviar-me i va sortir un moment del lavabo per agafar roba. Vam acabar follant al seu llit. Em va posar moltíssim perquè era súper tímid sempre, però al llit res a veure.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: