Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 8 al 14 de juny

per Redacció, el 8 de juny de 2022 a les 12:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 

Versió sense playbuzz:

ÀRIES (3/5)
Potser no te n’has adonat però li agrades a algú del teu voltant i no sap com fer-ho perquè ho vegis. Penses massa en els teus amors passats i per això, no et fixes en les persones que tens a prop, més del que et creus. Consell: pensa més en l’ara i deixa d’analitzar el passat o el futur.

TAURE (3/5)
S’apropa un canvi molt important que trastocarà la teva rutina i afectarà les teves relacions personals. Dóna’t temps per tu, per reflexionar i adaptar-te a aquesta nova situació. Consell: pensa per tu i desconnecta de la gent i especialment, de la teva parella (si en tens). 

BESSONS (2/5)
No serà una setmana dolenta en general però sí que serà tranquil·la en l’amor. No tinguis pressa en prendre cap decisió. Ha arribat el moment de meditar, pensar i reflexionar sobre el que vols. Tens la sensació que potser estàs jugant amb algú, pensa-hi. Dia de la sort: dimecres.

CRANC (2/5)
Estàs molt enèrgic però aquesta setmana tindràs moments de “bajón” perquè, tot i sentir-te molt estimat, tens un caos mental amorós i necessites pensar-hi. Consell: tanca capítols, reflexiona i cuida’t. A partir del cap de setmana tot anirà a millor.   

LLEÓ (2/5)
Sigues més observador/a i no pensis que tothom que és simpàtic amb tu ho fa únicament per amistat. Ets d’extrems i o sents un fort lligam per les persones o passes de tothom. Consell: Si aconsegueixes equilibrar això, tindràs l’estabilitat que vols amb la llibertat que necessites. 

VERGE (3/5)
T’has d’oblidar d’allò que diuen que val més mal conegut que nou per conèixer. Sembla que comences a veure-ho clar i que ja has pres, o estàs a punt de prendre, una decisió. No tinguis por a arriscar perquè els canvis sempre ens ensenyen a tirar endavant. Dia de la sort: Dilluns. 

BALANÇA (3/5)
Pensa que també necessitem la rutina, perquè ens fa valorar les petites coses. Abans de fer un pas més, centra’t. Estàs preparat/da per tenir una relació? És la persona que vols tenir al costat? T’agrada o només vols trobar algú especial? Consell: Posa ordre als teus pensaments.


ESCORPÍ (2/5)
Aquesta setmana estaràs desanimat/da i voldràs engegar-ho tot. Estaràs molt sensible i t’ho qüestionaràs tot. T’agradaria passar de tot, però tu no ets així i per això, et fas estimar. Hauràs de parar-li els peus a algú que s’està aprofitant de la situació. Dia de la sort: Dissabte.

SAGITARI (2/5)
El passat tornarà a la teva vida i tot depèn de tu que t’afecti o no. Algú que va ser especial reapareixerà i has d’estar preparat/da perquè no t’afecti més del compte. Hi ha algú que t’agrada, però no deixis que es refredi i mantingues el contacte. Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN (3/5)
Ets una persona amb les idees clares  però, aquesta vegada, pensa-t’ho bé abans de decidir. Reflexiona més del normal o actuaràs de manera precipitada. Consell: t’agrada seduir, però quan el tema es complica emocionalment, et tanques en banda. Deixa’t portar o no avançaràs! 

AQUARI (3/5)
No som perfectes, encara que pensem que ho tenim tot sota control, hi ha detalls que se’ns escapen, especialment quan tractem amb persones. La gent no sempre actua com a tu t’agradaria però això no vol dir que ho facin amb males intencions. Parla-ho. Dia de la sort: 8.  

PEIXOS (2/5)
Tot torna, com les decisions que un dia vas prendre. Recordar-ho farà que et sentis més còmode amb la teva situació actual. De sobte t’adonaràs que tens algú al costat que no valoraves prou. Consell: aprofita per demostrar-li i proposa-li fer alguna cosa junts/es. 






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: