Logotip de Adolescents.cat

Risto Mejide i Laura Escanes creen un nou projecte junts

per Redacció, el 8 de juny de 2022 a les 10:46
Risto Mejide i Laura Escanes han estrenat aquest dimarts el primer episodi de Cariño, ¿pero qué dices?. Aquest és el nom que han posat al seu podcast: un projecte comú on aniran compartint les seves reflexions i també detalls de la seva relació des del menjador de casa seva.

En concret, cada capítol girarà entorn una paraula i la percepció que tenen d’aquesta, aprofundint en temes com la família, el canvi o, com ha passat en el primer episodi, l'edat. 


I és que la relació entre la influencer i el publicista sempre ha estat marcada per la polèmica sobre la seva diferència d’edat: es porten 21 anys. "Quan un no té por de parlar de les coses és perquè no ha fet res malament. Tinc la consciència molt tranquil·la", comentava Risto en aquest primer episodi. 

D'altra banda, Laura Escanes confessava que quan van iniciar la seva relació, no es va parar a pensar en aquest tema: "No em provocava res. M'era igual". 


A banda d'aquesta conversa al voltant de l’edat, en el podcast també parlen del seu dia a dia. Per exemple, Risto assegura que sempre és ell qui canvia el paper de vàter, un fet que no el molesta i que fins i tot troba adorable. A més a més, el publicista també parla de les seves inseguretats i assenyala que es canviaria el seu cos i la seva cara per George Clooney i Timothée Chalamet.

El podcast es pot escoltar a Podimo.com i és de pagament. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: