Logotip de Adolescents.cat

La comentada decisió d'una empresa sobre la masturbació dels treballadors/es

per Redacció, el 7 de juny de 2022 a les 10:37
La masturbació ens pot ajudar a reduir l’estrès i a millorar l’estat d’ànim, ja que durant aquesta pràctica s’alliberen substàncies neuro químiques que produeixen benestar, com la dopamina o l’oxitocina.

Potser l’empresa Stripchat –una xarxa social per adults- ha tingut en compte aquestes dades a l’hora d’aplicar una curiosa normativa entre el seu personal: un descans de 30 minuts per donar-se autoplaer durant les hores de feina. 


Animated GIF

Sí, ho heu llegit bé. Aquesta empresa permet que els seus treballadors puguin deixar de fer feina durant una estona per anar a masturbar-se. Segons expliquen els responsables d’Stripchat volen que el personal se senti còmode i relaxat. 


De fet, fins i tot han implementat un espai per a tocar-se. Es tracta de quatre càpsules equipades amb accessoris per millorar la masturbació com ara tecnologia de realitat virtual, auriculars d’alta qualitat i pantalles LED 4K per veure continguts sexuals. Què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: