Logotip de Adolescents.cat

Els missatges de Piqué i Shakira després de l'anunci de la separació

per NacióDigital, el 5 de juny de 2022 a les 16:26
La cantant colombiana Shakira ha confirmat aquest dissabte que s'està separant del futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué. L'anunci s'ha fet a través d'un breu comunicat difós per la seva agència de representació. "Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la nostra privacitat. Gràcies per la vostra comprensió", explica el text. Shakira i Piqué han estat junts 12 anys, mai s'han arribat a casar, i comparteixen dos fills: Milan, de nou anys, i Sasha, de set.

La notícia ha generat un terratrèmol a les xarxes socials i als mitjans de comunicació d'arreu del món, on s'esperava amb impaciència alguna declaració del jugador del Barça. Piqué ha utilitzat Instagram, un dels seus instruments preferits, per publicar la seva primera foto després de l'anunci de la separació. I ho ha fet amb missatge entre línies.


El Barça ha estrenat samarreta per a la temporada vinent. El central blaugrana ha aprofitat per publicar dues fotos amb l'enunciat: "El nou equipament del Barça és...". A les imatges, Piqué apareix amb jugadors i jugadores del Barça actual, com Gavi, Ansu Fati, Araújo, Alexia i Aitana, a més d'algun exjugador, com Puyol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique)




En una de les fotos, el que crida més l'atenció és que Piqué hi apareix amb un dels seus fills, Sasha. Tota una declaració d'intencions en línia amb el comunicat de Shakira, que demanava respecte "pel benestar dels nostres nens". 

D'altra banda, Shakira ha publicat un missatge on desmenteix que hagi patit un crisi d'ansietat. Segons ha explicat, hi havia ambulàncies a casa seva perquè el seu pare va caure i va haver de ser atès peks serveis mèdics.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: