Logotip de Adolescents.cat

3 consells d'una experta per incrementar la teva energia sexual

per Redacció, el 3 de juny de 2022 a les 11:15
L’òrgan més important en el sexe és el cervell. La nostra ment és clau a l’hora de sentir plaer, per això quan ens sentim bloquejats o estem estressats, de vegades, no aconseguim gaudir tant del sexe.

L’experta Ceci del Río explica a Cosmopolitan alguns trucs per desbloquejar la nostra ment i gaudir d’una sexualitat més plena: 

1. Aliments rics en òxid nítric

Una bona nutrició, equilibrada i natural, és clau per sentir-nos amb energia. Hi ha certs aliments que ajuden a produir una substància anomenada òxid nítric que augmenta el plaer durant l'activitat sexual. Aquesta és la que s'inclou en la gran majoria dels medicaments enfocats a activar la circulació sanguínia generant vasodilatació en els cossos cavernosos i, per tant, una major potència sexual. 

De manera natural es pot produir si es consumeixen: aliments de fulles verdes, fruits secs, peixos i mariscos. 



2. Respiració

La respiració és la base de l'activació energètica i de l'amplificació de les sensacions plaents. Per connectar amb parella, es pot començar amb una respiració nasal profunda, inhalant i exhalant, mentre es manté el contacte visual. Aquest exercici pot incrementar la producció d'òxid nítric fins a 15 vegades més i activar el nervi vague, indispensable perquè les sensacions recorrin tot el teu cos.



3. Activa el teu nervi vague

Exercita el nervi més llarg del teu cos que recorre des del cap fins als òrgans genitals. Aquest nervi genera impulsos elèctrics que augmenten el plaer. Quan bloquegem les emocions i augmenta l'estrès, el sistema nerviós es veu afectat. El pots exercitar fent postures de ioga o pilates (el gat-vaca per exemple) i també a través de la respiració diafragmàtica.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: