Logotip de Adolescents.cat

Ho han deixat Shakira i Piqué?

per Redacció, el 3 de juny de 2022 a les 10:06
Ho han deixat Shakira i Gerard Piqué? Segons afirmen diversos mitjans, podrien haver-se donat un temps, ara bé cap dels dos ha confirmat absolutament res, així que de moment, segueixen sent parella. 

Els rumors d’una possible separació van començar setmanes enrere, després que El Periódico publiqués en exclusiva una informació on detallava la crisi que suposadament estava travessant la parella. El mitjà assegurava que el futbolista hauria estat infidel a la cantant i que se n’hauria anat a viure a un pis que té al centre de Barcelona.


A més a més, diversos seguidors de Shakira, creuen que la lletra de la seva última cançó és un dard enverinat cap a Piqué: “Por completarte me rompí en pedazos; me lo advirtieron, pero no hice caso; me di cuenta que lo tuyo es falso; fue la gota que rebalsó el vaso; no me digas que lo sientes, eso parece sincero, pero te conozco bien y sé que mientes; te felicito, qué bien actúas, de eso no me cabe duda; con tu papel continúa, te queda bien ese show". 

Sigui com sigui, com hem dit, cap dels dos ha parlat sobre el tema, així que tot plegat podria tractar-se d’un rumor.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: