Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 11 i 12 de juny

per Redacció, el 11 de juny de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES: Aquests dies estàs una mica angoixat/da: procura expressar el que sents i deixa que els que t'estimen, et cuidin. No et facis el fort/a, tots som vulnerables i no passa res per mostrar-ho. La Lluna t'ajudarà a fer front a moments inesperats que es podrien produir en el teu cercle d'amistats. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE:  Aquest cap de setmana donaràs el millor de tu i comprovaràs que tot allò bo que has fet, et retorna. En l'amor, és el moment d'apostar pel que sent el teu cor, deixa't portar i intenta no tenir por. Moment de la sort: dissabte al matí.

BESSONS: Fa dies que dones voltes a un tema personal. És hora que deixis de dubtar i segueixis la teva intuïció. Has de prendre una decisió i ho saps, no fer-ho et fa estar malament. Aquest cap de setmana comença l'inici d'un període molt positiu per a tu. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC: Sigues atrevit/da i confia en la teva força interior per a dur a terme tot el que t'has proposat. Tu n'ets capaç i ho saps. És un bon moment per conquistar la persona que t'agrada: no tinguis por en ser tu qui fa el primer pas. Moment de la sort: dissabte a la nit.

LLEÓ: Hauràs de marcar-te unes prioritats per a evitar atabalar-te, ja que últimament estàs una mica despistat/da. Gràcies a l'energia que rebràs la Lluna, començaràs a curar sentiments que arrossegues del passat i encara et fan patir. Moment de la sort: diumenge al matí.

VERGE: La teva necessitat d'estimar i que t'estimin anirà en augment i això farà que deixis de banda les teves pors i siguis més sincer/a que mai. T'emportaràs una sorpresa que no t'esperaves i que pot ser que t'alegri el cap de setmana. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BALANÇA: Encara que possiblement aquesta no és una de les teves millors setmanes, sentiràs que a poc a poc et vas recuperant. Aquest cap de setmana no deixis passar les oportunitats que se't presenten, perquè després te'n pots penedir. Valora la teva família, que la tens una mica descuidada. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ: Escoltar el que et diu el cor serà la millor manera de trobar la teva pau interior. S'apropen moments de canvi i has d'afrontar-los sense dubtes o la situació se't pot girar en contra. En l'amor, podries viure moments intensos: aquest cap de setmana estaràs especialment seductor/a. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI: Aprofita aquest cap de setmana per començar una conversa que fa temps que tens pendent: només així podràs tancar les ferides. Estaràs nostàlgic i això et desestabilitzarà una mica, procura no barallar-te amb ningú, perquè et costarà controlar-te. Moment de la sort: diumenge al vespre.

CAPRICORN: Si últimament les coses han anat a un ritme massa lent, ara s'acceleraran de cop. Necessites motivacions i aquest cap de setmana les trobaràs i rebràs un cop de mà d'algú que no t'esperaves. Aquests dies podries solucionar un problema que et preocupa i que no sabies com tractar. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI: Tindràs alts i baixos i això afectarà les teves relacions. Vigila a l'hora de dir certes coses, perquè últimament no t'estàs controlant i podries fer mal a algú que estimes. Un amic/ga et donarà un consell que hauries de seguir. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

PEIXOS: Si últimament senties que el teu entorn no t'entenia, aquests dies podràs recuperar la bona relació amb els que t'envolten. És un bon moment per deixar-te anar i expressar sentiments que guardes. Aquest cap de setmana lluitaràs pel que t'interessa i això tindrà efectes positius més endavant. Moment de la sort: dissabte a la tarda.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: