Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 529]

per Redacció, el 11 de juny de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 





Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
L'altre dia estava als vestuaris amb les meves companyes. Mentre jo em dutxava, vaig notar que una m'estava mirant, però no vaig dir res. Després quan vam sortir ens vam posar a parlar i van acabar al lavabo masturbant-nos mútuament.

Noi, 18 anys
L'altre dia vaig sortir de festa i em vaig veure amb una amiga amb qui feia temps que no parlava. Una vegada ens vam liar, però vam deixar-ho en amics. Al final de la nit, vaig acompanyar-la a casa i quan ens vam dir adéu hi va haver un moment de tensió. Ens vam acabar liant, masturbant-nos i em va fer oral en mig del seu portal.

Noia, 15 anys
Fa 3 setmanes vaig deixar al meu ex, tot i això som molt bons amics i sempre que quedem ens acabem liant. Ahir vaig anar a casa seva amb la seva família i després vam anar a fer una volta per Vallvidrera. Ens vam asseure en unes escales molt llargues i amb poca llum. Vam començar a liar-nos molt fort i vaig notar que es va empalmar, total que ens vam començar a provocar i li vaig acabant fent una palla i ell a mi dits.

Noia, 16 anys
Fa una setmana o això jo estava tontejant amb un xaval que des de sempre em posa massa i vam quedar un parell de dies amb una amiga meva i un altre noi. Al dia següent, vam quedar els quatre també i vam anar a casa del que m’agradava perquè no hi havia els seus pares. Ens vam començar a liar molt heavy i em va posar a sobre d'ell (amb els altres dos al costat) i vaig notar que la tenia duríssima. De sobte, ell em va dir que si anàvem a la seva habitació. Quan vam arribar, va tancar la llum i vam anar al seu llit. Li vaig xupar i ell a mi me'l va menjar, després el millor sexe que he tingut mai…

Noia, 18 anys
Un cap d’any va venir una altra amiga que quasi no sortia amb nosaltres. Hi havia com tensió entre nosaltres i en un moment de la nit em va preguntar que si volia acompanyar-la al lavabo. Jo li vaig dir que sí, em va agafar la mà i vam anar al lavabo. Mentre fèiem cua, no sabia exactament què passaria, perquè jo mai ho havia fet amb cap noia, però ho volia provar. Quan vam entrar al lavabo, em va empènyer contra la paret i ens vam començar a liar. Em va començar a pujar el vestit i es va ajupir per menjar-me el cony. Després jo li vaig fer el mateix i ens anàvem canviant de posició tota l'estona. Va ser brutal.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: