Logotip de Adolescents.cat

Dues postures senzilles per experimentar noves sensacions

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 11:24
El sexe, molts cops, acostuma a ser espontani i sorgeix d’un moment de passió. Això fa que sovint ens deixem emportar per les preses o les ganes i repetim allò que ja coneixem. Hi ha algunes postures del Kama-sutra, però , que són molt senzilles i que permet innovar si es vol experimentar amb noves sensacions. Us en deixem dues que, segons els experts, són molt plaents: 

El cadenat

La persona que rep la penetració s’ha de col·locar damunt d’una superfície elevada, com ara una taula o un escriptori. A d’asseure’s a la punta, flexionar i obrir les seves cames. L’altra persona, dempeus, rodeja la seva cintura amb les cames de la seva parella i la penetra –es pot fer servir una joguina sexual-.

Com que és una postura que requereix cert esforç, a darrere o al costat de la persona que penetra s'hi pot col·locar una cadira. D’aquesta manera, qui està damunt la taula o escriptori pot recolzar a allà les seves cames i així la seva parella no ha de fer tanta força amb els braços.


La muntanya màgica 
Les dues persones s’asseuen a terra, mirant-se a la cara i amb els genolls flexionats –dibuixant la forma d’una muntanya-. Apropen les seves cames i les “encaixen” de manera que els seus genitals es toquin. Hi pot haver penetració o si es vol, es pot optar pel frec de les parts íntimes, el qual proporciona molt plaer. Una altra opció és utilitzar una joguina sexual. Per exemple, col·locar una bala vibradora entre els genitals de tots dos i moure’s lentament.

couple love GIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: