Logotip de Adolescents.cat

La conversa d'aquest noi amb la seva nòvia sobre un examen està arrasant a Twitter

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 10:44
Les converses de WhatsApp són un tema recurrent a Twitter. Algunes passen desapercebudes, mentre que altres, en canvi, aconsegueixen centenars de comparticions. Aquest és el cas del diàleg de WhatsApp publicat per @MarlonRC4 fa uns dies.

En una captura de pantalla, el noi mostrava una conversa que havia tingut amb la seva parella on ella lamentava com de malament li havia anat un examen d’Epidemiologia: “Tinc un exercici sencer malament, espero que em salvi la part del test”, deia ella. 


Doncs bé, poc després el noi va tornar a compartir una conversa on, aquesta vegada, parlaven dels resultats de l’examen. Quina nota va acabar traient la seva parella? Doncs segons li confessa va ser “l’única matrícula d’honor de la classe”.
 
Com diu el noi “la meva nòvia és d’aquella gent” que sempre pensa que li ha anat malament i acaba aprovant amb bona nota. Tu també formes part d’aquest grup?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: