Logotip de Adolescents.cat

Aquesta parella de famosos es casen?

per Redacció, el 2 de juny de 2022 a les 06:00
Rosalía ha sorprès els seus seguidors publicant un vídeo a TikTok cantant Cute, un dels seus últims temes. El que ningú s’esperava era veure a la cantant amb un anell al dit anul·lar de la seva mà dreta.

Tot i que el vídeo va ser esborrat pocs minuts després de publicar-lo, els seus fans ja estan pendents del possible casament entre Rosalía i Rauw Alejandro. Fa temps que tots dos mostren el seu amor a les xarxes socials i no és d’estranyar que vulguin fer aquest pas.

 

Però, per què ha eliminat el vídeo? Mentre que alguns creuen que ha penjat el vídeo per error, d’altres creuen que ha estat una primera pista intencionada. De fet, la seva mà quedava diverses vegades en primer pla i a alguns els costa de creure que no en fos conscient.

Sigui com sigui, Rosalía ha confessat diverses vegades que es veu a l’altar amb el cantant i, de fet, a la gala MET va bromejar sobre el seu vestit blanc, dient que era una prova pel seu casament.  

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: