Logotip de Adolescents.cat

Creen un producte per allargar els orgasmes

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 12:32
Cada dia hi ha més productes i fàrmacs relacionats amb l’àmbit sexual. Un dels últims en aparèixer ha estat una píndola per combatre l’ejaculació precoç. Es tracta d’una pastilla creada per la companyia GlaxoSmithKline que prolonga els orgasmes fins en un 77% dels casos.

El fàrmac actua bloquejant l'absorció de serotonina, una substància química implicada en l'estat d'ànim, la recompensa, l'aprenentatge, la memòria i nombrosos processos físics. Específicament, bloqueja un tipus de serotonina coneguda com 5-HT1A, que s'allibera durant les relacions sexuals i li diu al cos quan alliberar el semen.


Ara bé, realment és necessari un fàrmac per a l’ejaculació precoç? Si bé és cert que es tracta d’una problemàtica que preocupa més de la meitat de les persones amb penis, també ho és que el seu origen és més psicològic que físic.


De fet, l’enorme majoria de vegades quan hi ha ejaculació precoç o disfunció erèctil és per una qüestió purament psicològica.Perquè la persona sent pressió per assolir unes expectatives poc realistes. Per això és molt important que ens comuniquem amb l'altre: la confiança ajuda al fet que ens puguem relaxar en aquell moment i gaudir-lo una mica més.

Com allargar el plaer?


Dit això, si l'ejaculació precoç és recurrent, una manera d'evitar-la és detectar el punt de no retorn (PNR), aquell moment en què estàs a punt d'arribar a l'orgasme. Es recomana detectar-lo sol/a a través de la masturbació, ja que no hi ha ningú que conegui millor el nostre propi cos que nosaltres mateixos. 

Un cop detectat aquest punt, es tracta d'aplicar la tècnica de l'arrancament i la parada: aturar-nos just abans d'arribar a l'orgasme, és a dir, parar d'estimular-nos. Utilitzant aquesta pràctica li ensenyem al nostre cos a no arribar al clímax de seguida i aconseguim allargar més el plaer.

Ara bé, és important no obsessionar-nos amb aquest tema, ja que si estem pensant constantment a retardar l'orgasme, no gaudirem completament de les relacions sexuals. El més important és que ens sentim còmodes i connectats amb l'altra persona.

Si teniu dubtes sobre sexualitat, podeu enviar-les al Consultori d'Adolescents.cat de manera anònima i una persona experta us respondrà.

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: