Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: de l'1 al 7 de juny

per Redacció, el 1 de juny de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5)
Has remuntat en l’àmbit sentimental i emocional i per això et sentiràs més valent/a per gaudir dels moments que comparteixes amb algú que t’agrada molt. Deixa’t portar i no et facis expectatives errònies. Consell: Vigila amb les terceres persones que et volen confondre amb perjudicis. 

TAURE (3/5)
Ets una persona inquieta, que fas moltes coses, i això fa que coneguis molta gent. Aquesta setmana, algú de qui fa temps no en saps res, reapareixerà i no serà una coincidència… La seva presència desenllaçarà una conversa o un fet molt important per tu. Dia de la sort: dimarts. 

BESSONS (3/5)
Si tens parella, viureu un moment intens i important; segurament el romanticisme serà el responsable. Si no en tens, un stories de la persona que t’agrada serà clau per entendre el comportament que té amb tu. Vés amb compte: hi ha trens que passen una sola vegada. 

CRANC (2/5)
Segurament sigui un bon moment per conèixer gent nova perquè et sentiràs amb molta energia i forta autoestima. Ets un dels signes més emocionals i sentits de tot l’horòscop així que converteixo en un poder i empoderat! Connexió especial amb: Escorpí i  Lleó.  

LLEÓ (2/5)
Ets una persona amb caràcter i poca paciència. Fa temps que parles o et veus amb algú però la vostra relació no acaba d’avançar i comences a estar nerviós/a. Si ell/a no fa el pas, deixa’t d’indirectes i digues-li què penses. Consell: En el pitjor dels casos, millor un no i a passar pàgina. 

VERGE (3/5)
No te n’adones perquè “passes de tot” però tens algú al costat molt emocional i hauràs de vigilar no ferir els seus sentiments. Fa poc, una acció que has tingut a les xarxes ha creat controvèrsia al teu entorn proper i potser hi ha algú que espera una explicació al respecte. Dia de la sort: Dijous. 

BALANÇA (4/5)
T’il·lusiones de seguida i ets una persona que fa el que sent! No li donis tanta importància als comentaris de terceres persones i segueix com fins ara. S’apropa una època molt romàntica a la teva vida i és important que trenquis totes les barreres emocionals. Dia de la sort: Divendres.

ESCORPÍ (5/5)
Sempre has sigut una persona molt afectuosa amb la gent que t’importa però aquesta setmana ho estaràs especialment. No dubtis en envoltar-te dels teus i fes tot el possible perquè els quedi clar que els necessites al teu costat. Últimament et senten més lluny. Connexió especial amb: Lleó.

SAGITARI (2/5)
Aquesta setmana, et sentiràs radiant en general. Pel que fa a l’amor, et sentiràs molt feliç amb la teva situació actual i per això has de trobar la manera de potenciar-ho i fer coses especials. Hi ha algú que pensa constantment amb tu i segur que intueixes qui.  Dia de la sort: dimecres.

CAPRICORN (2/5)
Si tens parella, la situació es tornarà una mica complicada i sentiràs que cada vegada esteu més lluny. Si estàs solter/a, la persona que t’agrada i amb la que semblava que tenies oportunitat, farà quelcom que no t’agradarà. Consell: passa més temps amb aquestes persones i tot passarà. 

AQUARI (3/5)
Quan semblava que tot es complicava per fi aquesta setmana hi haurà un detonant que donarà estabilitat a la teva vida sentimental. Pot ser una xerrada, un gest o simplement que després de la tempesta arriba la calma però finalment et sentiràs tranquil/a amb la situació. Color: vermell. 

PEIXOS (2/5)
Fa ja un temps que no tens massa clar què vols, que creus que encara no has trobat la persona adequada i que, de fet, no saps ni si la vols trobar. Els teus sentiments seran una muntanya russa i la soledat et pesarà però no és el moment de prendre decisions precipitades. Color: blau marí. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: