Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de juny de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys 
Som amigues des de petites, però fa temps que sento alguna cosa especial. Ens veiem cada dia a l'insti però no anem a la mateixa classe. El teu nom comença per N i el meu per V. Si saps qui soc no dubtis en enviar-me un dm. 

Noi, 17 anys
Portem temps parlant per WhatsApp i ja hem quedat un parell de cops però no ha passat res, tu en tens 16 per què els fas el desembre i ets del poble del costat. Ja fa temps que m'agrades i crec que ja ho saps perquè més d'un cop t'he tirat alguna indirecta. Sé que llegiràs això per què t'agrada mirar adolescents i tot el que pengen…què en penses tu de tot plegat? 

Noi, 17 anys 
Desitjo que llegeixis això. Només volia dir-te que m’encantes, no et puc treure del meu cap i sé que ara estem en un moment complicat, però podem arreglar-ho. Segur que saps qui sóc, ets la meva millor amiga i no et vull perdre. El teu comença per J.E. T'estimo molt i res farà que això canviï. 

Noia, 15 anys 
Anem al mateix institut, ets un curs més gran que jo, però no sé si ja tens els 16. Ets alt però no tant com els teus amics, amb els cabells foscos. Tens una arracada d'aro negra. Fas vòlei a l'equip del poble i portes el número 8. Hem parlat (poquíssim) i hem creuat alguna mirada, però imagino que no em mires de la mateixa manera que jo a tu. El teu nom comença per A. 

Noia, 16 anys 
Et vaig trobar a l’ave anant cap a Madrid, suposo que era la teva mare qui t’acompanyava. Ets morena, alta i amb els ulls verds, et vaig trobar guapíssima, vam compartir mirada ;).

Noia, 16 anys 
Ens veiem a piscina cada setmana, sempre ens mirem un munt i no ho intentem amagar. Tens 2 anys menys que jo, però m'agradaria que parléssim algun cop, encara que sigui només per a una amistat. Anem a diferent institut, ens seguim mútuament a insta i tu fas Waterpolo. Si llegeixes això si us plau digues alguna cosa el pròxim dia. 

Noia, 14 anys 
Ets la cosa més maca que he vist en la meva vida. Portem des de P3 juntes i em vas començar a agradar aquest estiu. M'encanta anar a la Pallissa amb tu i tirar-nos juntes del pont (el teu biquini de ratlles m'encanta, però m'encantes més tu). Si veus això respon-me a alguna story. El teu nom comença per V i el meu per N.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: