Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 de maig de 2022 a les 13:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys 
Ets mig any més petita que jo, rossa, amb uns ulls preciosos i vas a la meva classe. Les nostres amigues estan fartes que tontegem i volen que ens liem ja, però elles no saben que ho hem fet. Ets més alta que jo, cosa que faig veure que em fa molta ràbia però m'encanta. Ets adorable i t'estimo més que a res. Una pista, les dues vivim a Badalona i els dilluns són un dia sagrat per nosaltres , si saps qui sóc, obra'm. 

Noia, 17 anys
Vas agafar el bus el dia 18 de maig al migdia a Olesa per anar a la uni. Portes mullet i tens els ulls de color avellana. Jo estava asseguda al costat d’un noi amb els cabells castanys. Em vas agradar. 

Noia, 17 anys 
Ens vam conèixer a l'espleiada de St Cugat no fa massa. Tu portaves un mohicano, samarreta vermella trencada (la de l'espleiada) i unes ulleres de sol molt xules. Jo anava amb un top vermell i uns pantalons curts Adidas. Portava un pírcing a la llengua i uns quants a les orelles. Soc baixeta, amb els cabells fins a les espatlles i molt competitiva. Això últim ja ho saps, ja que em vaig tirar sobre teu per guanyar. Em vas dir que eres de Mataró, esplai Garbí crec, però no ens vam poder dir res més, ja que vas marxar. M'agradaria saber de tu per no dir que m'agradaria posar-te la llengua fins a la tràquea. 

Noia, 16 anys 
Fa temps que et vaig conèixer a una activitat de l'ajuntament. Des del principi em vas semblar una persona molt interessant i atractiva. M'encanta la teva naturalitat i m'agradaria molt poder-te conèixer una mica més. L'última vegada que et vaig veure va ser al cine, mirant Eurovisió. Si llegeixes això no dubtis en escriure'm. 

Noi, 14 anys
Vas a la meva classe, de vegades et veig mirant-me, però no sé si realment em mires o a m’agrada fer-me aquesta idea. Gairebé que no hem parlat, però em caus molt bé. Em costa començar una conversa…Tens els cabells castanys i els ulls blaus. 

Noia, 17 anys
Hola no he fet això mai i sincerament no crec que serveixi de molt, però qui no arrisca no guanya no? Bé avui 29 de maig he agafat el metro a Catalunya a les 20:30 més o menys i t’he vist. Has pujat al mateix vagó que jo, jo m’he assegut i tu t’has quedat davant meu de peu. Has baixat a Marina i no he pogut demanar-te l’Instagram. Portaves una samarreta blanca i uns airpods. M’has donat molt bones vibes i m’has semblat molt guapo. Si et sents identificat digues alguna cosa. 

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer en un cicle formatiu de cuina a Calella. Vas a la meva mateixa classe i ens llancem moltes mirades . M’agrades des de fa molt, però mai m’he atrevit a dir-te el que sento. Portes monyo, ets castanya i el teu nom comença per M. Si llegeixes això digues alguna cosa. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: