Logotip de Adolescents.cat

El curiós cas de l'adolescent que va deixar les xarxes socials a canvi de 1.800 euros

per Redacció, el 30 de maig de 2022 a les 11:08
Quants diners demanaries per deixar de banda les xarxes socials durant 6 anys? Ho faries a canvi de 1.800 euros? Si has respost que sí, podries haver viscut una història similar a la de Sivert Klefsaas. Aquest noi nord-americà s’ha fet viral aquest 2022 després d’haver complert la promesa que li va fer a la seva mare quan tenia 12 anys: no utilitzar cap xarxa social fins als 18 a canvi de 1.800 euros.

La Lorna, la mare del Sivert, va pensar que plantejar-li aquest desafiament era una bona idea per mantenir-lo allunyat d’Instagram, Snapcaht…i va funcionar. Segons ha explicat a la CNN, no volia que el seu fill petit seguís els mateixos passos que els seus germans grans, enganxats a les plataformes socials. És per aquest motiu, que va animar-lo a acceptar aquest repte. 

El Sivert reconeix que amb 12 anys, 1.800 euros li van semblar molts diners, i que va acceptar de seguida. Ara, amb 18, admet que potser s’ho repensaria. De totes maneres assegura que no va estar temptat d’abandonar el repte en cap moment. “Els meus amics m’informaven del que passava a les xarxes socials per estar al dia i alhora m’evitava drames que no m’interessaven”. A més a més, afirma, va tenir més temps per centrar-se en els estudis i els esports, un dels seus hobbies.


Tant el Sivert com la seva mare confessen que no estan en contra de les xarxes socials, sinó a favor d’utilitzar-les de manera responsable i sense caure en l’obsessió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: