Logotip de Adolescents.cat

Liam Payne, fotografiat amb la seva nova parella després de trencar amb Maya Henry

per Redacció, el 30 de maig de 2022 a les 10:00
[iniciecntrareport]El 2020 Liam Payne i la seva parella, la model Maya Henry, van fer públic que s’havien compromès. Des de llavors, havien aparegut diverses vegades junts en catifes vermelles i entregues de premis. 

Fa uns dies, però, la relació es va trencar de manera inesperada després que sortissin publicades diverses fotografies del cantant abraçat i en actitud afectuosa amb una altra model i actriu nord-americana, Aliana Mawla. 


Aliana Mawla va col·laborar en el videoclip del tema Familiar, fa quatre anys, en el qual el cantant de 28 anys va realitzar una col·laboració amb J Balvin. Ja en aquella època va haver-hi un distanciament entre Liam Payne i Maya Henry, però van tornar i van continuar junts. 

Sembla, però, que ara la separació sí que és definitiva. De fet, diverses persones properes al cantant han assegurat que l'artista i la model ja fa mesos que ho van deixar, tot i que no s’hagi fet públic fins ara. En aquest sentit, Aliana Mawla ha volgut deixar clar que ella nova tenir res amb Liam Payne fins que el cantant no va trencar la seva relació amb Maya Henry.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: