Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes, María Pombo i Dulceida confessen els insults que reben cada dia

per Redacció, el 27 de maig de 2022 a les 10:12
Juntes sumen més de 13 milions de seguidors a les xarxes socials. Estem parlant de Dulceida, María Pombo i Laura Escanes, tres de les influencers amb més trajectòria a Espanya. 

Malgrat que ja fa molts anys que es dediquen a crear continguts i són empresàries d’èxit, a dia d’avui encara se les segueix qüestionant de manera diària. Així ho van explicar aquest dijous a El Hormiguero, on van conversar amb el presentador del programa, Pablo Motos, sobre els insults que reben.
 

María Pombo


María Pombo va assegurar que acostuma a rebre missatges setmanals de gent dient-li “tonta” i menystenint la seva feina. "M'ho dius ara i ric, però en certes ocasions me n’he anat al llit plorant i amb ansietat", reconeixia.

Laura Escanes


Laura Escanes, per la seva banda, afirmava que els atacs més recurrents van dirigits a la seva relació amb Risto Mejide. Des dels que l’acusen de ser una aprofitada fins als que critiquen la diferència d’edat entre tots dos. A tot això, a més a més, ara s'hi sumen comentaris a l’estil “mala mare”. "Ho tinc tan assimilat que sé que formarà part del meu dia a dia. Hi ha una frase que sempre em repeteixo que és que 'no haig de deixar que ells dirigeixin la meva vida'", explicava la influencer. 

Dulceida


De les tres, Dulceida és l’única que ara mateix es troba enmig d’un procés legal relacionat amb els missatges d’odi. Fa uns mesos va denunciar diversos perfils que es dediquen a assetjar-la i amenaçar-la cada dia. “M'han arribat a dir que si em veuen amb una bandera LGTBI em cremen viva" deia.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: