Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 27 de maig

per Adolescents.cat, el 27 de maig de 2022 a les 09:29
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Les teves expectatives han canviat i els teus objectius també: ja no vols el mateix que abans i dones més importància a temes que fa un temps t'eren igual. Abans de fer el pas, però, és important que t'asseguris de què és el que realment vols, perquè podries perdre algú pel camí.

TAURE
Avui sentiràs que el futur no et fa por i això reforçarà la teva valentia. Vigila, però, i no et deixis emportar per la imaginació: adaptat a la realitat i toca de peus a terra. Saps que en el fons, tot requereix un esforç per fàcil que sembli.

BESSONS
Avui et sentiràs incomprès. De vegades, pots tenir una visió allunyada de les persones amb qui et compenetres molt bé. No deixis que això et distanciï d'elles i opta per arribar a un acord.

CRANC
No et critiquis tant. Estàs sent molt dur amb tu mateix i t'autoboicoteges. Troba un moment per parlar amb algú a qui estimis i relaxa't. T'anirà bé distreure't i deixar de pensar tant.

LLEÓ
Sents que a algú del teu entorn no se li està fent el cas que es mereix. Ajudar-lo et farà estar més tranquil i et portarà a establir noves connexions amb persones properes.

VERGE
De vegades, de manera inconscient, tendeixes a jutjar sense conèixer bé els altres. Avui et faran adonar que les teves creences no sempre són encertades. La intuïció de vegades falla i ho hem d'acceptar.

BALANÇA
Avui algú et farà especialment feliç i això millorarà els teus ànims i autoestima, que últimament estaven baixos. Aprofita el moment i dedica el teu temps a activitats que t’agradin.

ESCORPÍ
Quan decideixes deixar enrere una relació ets de tancar la porta. Les coses, però, estan canviant i avui et sentiràs proper a una persona amb qui feia temps que ni pensaves.

SAGITARI
Ets de fer les coses al teu ritme i de vegades t'atures massa a escoltar l'opinió de persones que realment no tenen un paper important en la teva vida. Lluita pels teus objectius sense por.

CAPRICORN
Avui l’actuació d’una persona et farà afartar de tanta correcció i et mostraràs tal com ets. Pot ser que la teva reacció no agradri a la gent del teu entorn, però sentiràs que t’has tret un pes de sobre.

AQUARI
Se t'està acabant la paciència i estàs bastant al límit. Avui, però, el gest d'un amic/ga et farà oblidar els problemes i trauràs la teva part més generosa. El teu comportament tindrà recompensa.

PEIXOS
De vegades el que ens fa cometre errors és la nostra por a equivocar-nos. Deixa les inseguretats de banda i creu en tu. Has de canviar d'actitud perquè només t'estàs fent mal a tu mateix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: