Logotip de Adolescents.cat

Els Mossos investiguen presumptes coaccions a una menor per casar-se a l'estranger

per Redacció, el 27 de maig de 2022 a les 08:47
Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou presumpte cas de casament forçat d'una menor d'edat a l'estranger, segons ha avançat El Periódico. El diari informa que la noia ha denunciat el tracte acordat pels pares en una comissaria i la policia ha obert una investigació per aclarir els fets.

La denúncia es produeix enmig de la commoció que ha causat aquesta setmana la mort de dues germanes d'origen pakistanès veïnes de Terrassa que volien divorciar-se dels seus marits de conveniència. Totes dues van viatjar al Pakistan enganyades per la família, on presumptament el clan les va assassinar. A hores d'ara, hi ha sis detinguts.


Ni el diari ni els Mossos han revelat el país d'origen del marit pactat per a la menor, però la informació periodística sí que indica que és del continent asiàtic. També revela que la nena ha declarat que els pares ja tenen el viatge pactat per dur-la a casar-se amb el marit que han acordat.

Segons dades dels Mossos, des del 2009, quasi 200 dones han rebut coaccions per aparellar-se a Catalunya.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: