Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 528]

per Redacció, el 4 de juny de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Durant tot l'estiu havia estat de lio amb un noi i al setembre vam anar a FM i vam quedar-nos a dormir a casa d'unes amigues. Estàvem de costat i ens vam començar a liar. Li vaig tocar la polla i ell em va tocar a mi…estava super molla. Va posar la seva cama entre les meves i jo anava movent-me. No vam follar, però em vaig acabar corrent.

Noi, 16 anys
Tornava de l'institut amb el bus amb una amiga amb qui hi havia tensió…es va començar a asseure sobre meu i se’m va posar dura. Estàvem gairebé sols a darrere de tot i la vaig començar a tocar. Ella em va per una pa*** i després vam sortir del bus com si res.

Noia, 16 anys
Estava fregant els plats el meu nòvio i se’m va posar a darrere i em va començar a abraçar i a fregar la seva pol** contra el meu cul. Ens vam ficar calents i al final em va fer dits amb els meus pares al menjador. Molt morbo tot.

Noi, 15 anys
Estava a unes colònies d'estiu a la Molina. Una nit, vam quedar tots a una de les habitacions i es vam posar a jugar a la botella. A una de les proves a una noia li va tocar fer twerk amb les mans a terra i va acabar caient sobre meu…Després ens va tocar fer-nos un petó i al final de la nit ens vam acabar liant i fent més coses…

Noi, 18 anys
Un dia els meus pares van sortir per la Mercè amb els seus amics. Vaig penjar una story sense samarreta on, sense fixar-m’hi se’m veien també alguns pels de la p****. Un tio que coneixia de l'escola de feia anys em va obrir i em va dir que la foto era molt turbia. Vam començar a parlar i al final va acabar venint a casa. Vam follar al sofà.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: