Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 de maig

per Adolescents.cat, el 26 de maig de 2022 a les 09:37
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
La influència de la Lluna accentuarà la importància de les qüestions amoroses. Ressorgirà una persona amb qui no pensaves des de feia temps i no podràs parar de donar-hi voltes. Se t’intensificaran els sentiments.

TAURE 
Avui tindràs especialment sort en els assumptes acadèmics o laborals. Desapareixerà un obstacle que et dificultava el camí i et serà més senzill avançar cap als teus objectius. En el terreny amorós, la gelosia et pot jugar una mala passada. 

BESSONS 
Avui hauràs de fer front a un desengany en l’amor o en l’amistat. Veuràs que la realitat i els teus pensaments no es corresponen i et tocarà fer front a aquesta nova situació. No vulguis analitzar-ho tot, perquè ara no aconseguiràs les respostes que esperaves.

CRANC 
Avui tindràs un dia indecís. Tens una barreja d’emocions, moltes d’elles contradictòries, que no saps molt bé com assumir. No et pressionis a tu mateix i dona’t temps per aclarir-te. Parlar amb un familiar et pot ajudar.

LLEÓ 
Avui serà un dia de conflicte. Els teus interessos xocaran amb els d’una persona del teu entorn i no aconseguireu posar-vos d’acord. No malgastis energies en aquesta lluita i ves a la teva. Estan sent dies de canvis i necessites centrar-te en tu i els teus objectius. 

VERGE
Si intueixes que algú està jugant a un doble joc és millor que te n’allunyis o podries patir-ne les conseqüències. No pretenguis entendre els seus motius, perquè t’acabaràs frustrant. Tindràs una connexió amb intensa amb els Peixos. 

BALANÇA
Si no aconsegueixes controlar el neguit que sents per un tema amorós, avui podria ser un d’aquells dies en què tot surt del revés. No actuïs per impulsos i procura pensar les coses fredament.

ESCORPÍ 
Avui sabràs canalitzar la teva energia i dedicar-la a activitats que et fan feliç i amb les quals et sents realitzat. A més a més, per fi aconseguiràs que una persona molt especial s’impliqui en un dels teus projectes.

SAGITARI
Escolta més la raó que els teus impulsos. Tot i que no ho mostris, tens un conflicte interior que t’està afectant i si l’ignores, podries acabar esclatant d’aquí a uns dies. Necessites parar i dedicar-te temps. 

CAPRICORN 
És un bon moment per prendre la iniciativa i atrevir-te a expressar sentiments que tenies tancats dins teu. La influència de Mart et donarà la força necessària per fer el primer pas. Avui serà un dia de sorpreses i emocions. 

AQUARI 
No deixis que la ira et controli. Tot i que estàs vivint un moment complicat, has d’intentar mantenir la calma i tenir paciència. Valora aquells que t’estan fent costat, perquè són i seran persones clau en la teva vida. Tindràs molt bona sintonia amb els signes de Foc. 

PEIXOS
Avui tindràs un dia tranquil i sense gaires sorpreses. Tot i això, les paraules que et dedicarà una persona que estimes et faran sentir especialment afortunat. Aquest moment de calma t’ajudarà a viure més en el present i no pensar tant en el passat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: