Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 25 al 31 de maig

per Redacció, el 25 de maig de 2022 a les 10:53
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 

Versió sense playbuzz:
ÀRIES (3/5)
Hi ha algú que no saps massa què vol: si li agrades, si passa de tu o si és una persona tímida i no sap com dir-t’ho. Per fi, aquesta setmana un acte o una conversa et confirmarà les teves teories i sorgiran noves expectatives al respecte. Connexió especial amb: Balança i Aquari. 

TAURE (3/5)
Està molt bé que tinguis les coses clares i que lluitis sempre pel que vols, però en qüestions d’amor, has de ser una mica més impulsiu/va. Deixa que aquesta setmana et sorprenguin, no vulguis controlar-ho tot i fes alguna bogeria per amor, t’anirà bé! Dia de la sort: Dissabte. 

BESSONS (2/5)
Et costa molt enamorar-te i confiar en la gent però quan ho fas, tens tendència a centrar-te únicament en la relació i posar a la teva parella com a centre de l’univers. Vigila perquè aquesta fixació amb algú està fent que alguns dels teus amics/gues se sentin abandonats. Color: blau. 

CRANC (5/5)
A vegades, tens inseguretats i et creus les teves pròpies suposicions. Això fa que vagis cohibit/da  i no sàpigues com lligar amb la persona que t’agrada. Fes un pas i comunica’t més amb ell/a: espera més interès per part teva. Dia de la sort: dissabte. 

LLEÓ (2/5)
Estàs en un bon moment personal. Et sents lliure i això fa que tinguis confiança en tu mateix/a per fer el que et vingui de gust en cada moment. Per això, tan si tens parella com si no, viuràs moments molt divertits i plens de química aquesta setmana. 

VERGE (2/5)
Sembla que últimament el tema amorós no va com t’agradaria. Aquesta setmana, la gelosia tindrà un paper important i un sol acte, farà que estiguis inquiet/a tota la setmana. Consell: Aprofita que és una setmana molt romàntica per tenir un detall amb la persona que t’agrada. 

BALANÇA (3/5)
Si tens parella, les seves opinions seran tan fermes que et sentiràs impotent i no sabràs com fer-li veure la teva realitat. Si estàs solter/a, explota el teu cantó més romàntic perquè tens una gran oportunitat per conquistar a la persona que t’agrada. Dia de la sort: 28.

ESCORPÍ (3/5)
Fa temps que hi ha algú que t’agrada però no trobes el moment  per confessar-li. Primer de tot no t’obsessionis a trobar el moment, les coses passen quan han de passar. Segon, escolta més els consells dels teus amics/gues i dedica’ls-hi més temps. La frase: temps al temps. 

SAGITARI (3/5)
Potser no ets de tenir gests romàntics, però aquesta setmana et serà imposible no demostrar el que sents. Viuràs un gran moment amb la teva parella, la persona que t’agrada o algú que vols conquistar. Gaudeix-ho! Dia de la sort: divendres. 


CAPRICORN (4/5)
Després de la tempesta arriba la calma. Quan semblava que s’estava complicant, que no xerràveu com abans o que ningú et feia cas, veuràs com aquesta setmana la teva autoestima remuntarà i això afavorirà directament a totes les teves relacions. Consell: Sigues molt sincer/a.  


AQUARI (3/5)
Fa molts dies que esperes la mostra d’afecte d’algú especial, algú per qui creus que tu has donat molt. Prepara’t perquè una notícia o una conversa que tindràs, et revelarà una cosa que fa temps sospites i que et tornarà part de la il·lusió. Consell: No siguis impulsiu/va.

PEIXOS (3/5)
Aquesta setmana, és possible que et vegis enmig d’un embolic sentimental. Estàs en un moment personal bo i per això has d’aprofitar aquesta seguretat per prendre decisions. T’esperen petites dosis d’amor i de tu depèn que siguin molt més grans. Dia de la sort: 26.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: