Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de maig

per Adolescents.cat, el 24 de maig de 2022 a les 09:13
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No t'atreveixes a trencar amb una situació que et pot passar factura tant materialment com emocionalment. Assumeix que de vegades s'han de prendre decisions difícils que suposen tancar etapes i començar-ne de noves.

TAURE
És possible que avui trobis a faltar una mica més d'acció per part d'una persona a qui creus que li estàs demostrant molt. Potser és que ella no ho veu així. En comptes d'enfadar-te, parla-hi, perquè et pot fer adonar de coses amb les quals no t'havies fixat prou.

BESSONS
No et sentis malament si algú s'allunya del teu costat. De vegades prendre distància fa falta i a la llarga veuràs que era el millor. Avui un amic/ga et dirà una frase que t'ajudarà a superar el moment que estàs vivint. Recorda-te-la.

CRANC
Tens molts dubtes i potser estàs demanant massa consells. Escoltar l'opinió dels altres està bé, però no has d'intentar fer tot el que et diuen. Només tu tens la resposta, així que busca-la, encara que potser et faci mal.

LLEÓ
De vegades et descuides a tu mateix/a i avui el teu cos pot ser que t'ho recordi. Has de procurar mirar per la teva salut, perquè ningú més ho farà per tu. En el fons, saps quins motius et generen nerviosisme, així que actua, encara que això pugui suposar enfrontar-te a algú.

VERGE
Estàs una mica inquiet per una relació que no saps cap on va. Últimament sents que l'altra persona actua diferent amb tu i no saps per què. Abans de parlar-hi pensa què sents tu i què vols, perquè si no no aclariràs res.

BALANÇA
Si sents que algú t'està menystenint, alça la veu i planta cara. Ningú té dret a fer-te sentir malament encara que t' hagis equivocat en algunes coses. No et sentis més culpable, perquè ja estàs fent tot el possible per solucionar la situació. Potser el que et convé és sortir del teu cercle i que entrin nous aires.

ESCORPÍ
Et proposaran un pla que no sabràs si acceptar o no perquè implica veure una persona amb qui tens temes pendents. Potser és hora que enfrontis la situació i reprenguis el camí o bé passis pàgina d'una vegada per totes.

SAGITARI
Intenta organitzar-te i apuntar-te allò que tens pendent perquè si no sents que ho acabes fent tot malament i a mitges. De fet, potser el problema és que vols fer massa coses: prioritza i decideix què és allò que més t'aporta. En l'amor, rebràs un avís que et desconcertarà una mica.

CAPRICORN
Si sents que últimament tot és massa monòton, deixa't portar i improvisa algun pla amb la teva parella o amics/gues. Això et farà recuperar l'energia que et caracteritza. Avui podria ser que t'enfrontessis a algú pel seu punt de vista. Hi ha coses que no pots tolerar i ho faràs saber.

AQUARI
No és bo guardar-s'ho tot per un mateix. Necessites explicar el que sents a algú, ni que sigui per desfogar-te. Una persona Àries podria oferir-te la seva ajuda No siguis orgullós i la rebutgis. Tu fas molt pels altres, deixa també que els altres facin coses per tu.

PEIXOS
De vegades et mous per impulsos i et precipites. Avui, però, et veuràs obligat a tenir paciència si vols aconseguir una cosa que fa temps que desitges. Per sort, tindràs l'ajuda d'una persona que sempre et fa costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: