Logotip de Adolescents.cat

9 sèries que s'estrenen aquest juny i que no et pots perdre

per Redacció, el 28 de maig de 2022 a les 06:00
Aquest mes de maig ve amb moltes novetats i, a continuació, et mostrem 6 sèries que no et pots perdre:


 


Versió sense playbuzz

Una madre perfecta
Una mare convençuda de la innocència de la seva filla comença a descobrir inquietants veritats a mesura que investiga. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 3 de juny. 

El reto de Summer 
Expulsada de l’escola i exiliada a Austràlia, una adolescent de Nova York revoluciona el cercle més pròxim d'un jove apassionat del surf. On es pot veure? Netlix. Quan? A partir del 3 de juny.

Ms Marvel 
La Kamala Khan és una adolescent musulmana estatunidenca que viu a Jersey City. Se sent invisible tant a casa com a l’institut... fins que descobreix que té superpoders iguals que els dels herois i heroïnes que sempre ha admirat. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 8 de juny. 

La primera muerte
Les coses es compliquen quan les adolescents Juliette, una vampira, i Calliope, una caçavampirs s'enamoren… les dues estan llestes per a executar la seva primera mort. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 10 de juny. 

Con amor, Victor, temporada 3 
En aquesta temporada el Víctor viu un viatge d'autodescobriment en el qual no només decidirà amb qui vol estar, sinó sobretot qui vol ser. On es pot veure? Disney+. Quan? 15 de juny. 

El verano que me enamoré 
Drama multigeneracional que gira entorn d'un triangle amorós entre una noia i dos germans, els canvis en les relacions entre mares i fills i el poder d'una forta amistat femenina. És una història de maduresa sobre el primer amor, el primer desamor i la màgia d'un estiu gairebé perfecte. On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 17 de juny.

The Umbrella Academy, temporada 3 
Umbrella Academy, basada en el còmic de Gerard Way, segueix als membres d'una família disfuncional de superherois anomenada Umbrella Academy —Monocle, Spaceboy, Kraken, Rumor, Séance, Number Five, Horror i White Violin—. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 22 de juny.

La casa de Papel: Corea 
Amb una màscara diferent i un altre idioma però un esperit semblant. La versió coreana de 'La casa de papel' se situa en un moment en el qual Corea del Nord i Corea del Sud estan a la vora d'una reunificació pacífica després de gairebé 80 anys de divisió. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 24 de juny.

Only murders in the building, temporada 2
Bunny Folger, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) es veuen obligats a investigar un assassinat el seu edifici. Durant el procés, veuran diverses complicacions… On es pot veure? Disney+ Quan? A partir del 28 de juny.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: