Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 28 de maig de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes 5 coses abans d'anar a dormir:


 


Versió sense playbuzz

Tots hem vist la típica màquina d’escriure antiga. Ara bé, el que molta gent no sap és que també es van crear màquines per escriure música. En concret les va inventar por Rober H. Keaton el 1936 i hi havia tecles amb claus musicals, notes… 

Un estudi va revelar que els ous d’alguns peixos poden sobreviure tot i haver estat ingerits per ocells marins. Quan les aus els acaben expulsant i tornen a caure al mar, desclouen i es produeixen els naixements.

La Kylie Jenner no pot utilitzar només el seu nom –sense el cognom- a l’hora de crear una marca. Ho va intentar el 2014 i la cantant australiana Kylie Minogue la va denunciar. El motiu? L’artista ja havia registrat el seu nom feia molt temps com una marca comercial en l’àmbit de l’entreteniment i no volia que les confonguessin. 

Una vegada l’actor Bill Murray va conduir un taxi perquè el taxista pogués tocar el saxo al seient de darrere. El conductor li va explicar que des que tenia aquesta feina es passava 14 hores a la carretera i no tenia temps per assajar. L’actor es va oferir a intercanviar-se els llocs perquè pogués practicar.

Fa pocs dies que han descobert un bosc amagat en el fons d'un gran forat a la regió xinesa de Guangxi amb arbres de fins a 40 metres d'alçada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: