Logotip de Adolescents.cat

Chanel resol els dubtes sobre la seva parella i assegura que la va acompanyar a Eurovisión

per Redacció, el 24 de maig de 2022 a les 06:00
Després de la seva gran actuació al Festival d'Eurovisión, Chanel Terrero s'ha convertit en una de les artistes del moment. I és que en els últims dies hem pogut veure com les xarxes socials s'omplien de comentaris, no només sobre la seva actuació, sinó també sobre la seva vida amorosa.

Tot va començar després del petó que va protagonitzar amb María Pérez, una de les ballarines de l'artista. Va ser en aquest moment quan moltes persones van començar a dubtar sobre si existia alguna cosa més que una amistat entre elles. Però va ser la mateixa Chanel qui va respondre al dubte a "La Noche D", on va assegurar que allà "tots s'han fet petons entre ells". De fet, l'artista té parella. Per ara no se sap qui és, però va ser ella mateixa qui ho va confirmar el mes d'abril en una entrevista per la revista Vanity Fair, on confessava el següent: "Estarà entre el públic, però no el veurà ningú". Així doncs, sabem que la seva parella la va acompanyar a Torí i que ha acompanyat a l'artista des del principi, donant-li "molta estabilitat dins d'aquesta bogeria".

Sembla que l'artista és partidària de mantenir la seva vida sentimental en privat, ja que fins fa poc només es coneixia la seva anterior relació amb el músic i exactor de "Los Serrano", Víctor Elías, l'actual parella de l'Ana Guerra. Van estar junts uns  mesos i, tot i haver decidit seguir camins diferents, se segueixen tenint un gran afecte. Així ho mostrava ell amb el missatge que va compartir al seu Instagram després que Chanel es posicionés en tercer lloc: "Poc a afegir, Europa t'ho ha dit. Gràcies per donar-nos el teu talent".

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: