Logotip de Adolescents.cat

Ho han deixat aquesta influencer i aquest cantant?

per Redacció, el 23 de maig de 2022 a les 10:46
Andrea Dalmau i Luis Cepeda van començar a sortir a finals de l'any passat. La influencer catalana, amb més de 214.000 seguidors a Instagram, i el cantant van portar la seva relació amb discreció fins fa uns mesos, quan van compartir les seves pimeres imatges junts. 

De fet fins i tot van anar a diverses gales junts, com l'entrega de guardons dels Premios Dial, entre altres. 

 

Doncs bé, pel que sembla la relació ha arribat a la seva fi. Si bé cap dels dos ho ha confirmat, ella ho ha deixat entreveure a través de les seves stories. En una pregunta d’un seguidor, la influencer assegurava que el seu cor no estava passant el seu millor moment: “Sembla que sempre m’entrego a qui no és per mi”, deia.

A banda d’això, també hi ha rumors d’una possible infidelitat per part del cantant. Les suposicions també han començat per un missatge d’Andrea Dalmau en què assegurava que el que més valora en una parella és la “lleialtat”. Sigui com sigui, només són rumors, ja que cap dels dos ha volgut donar detalls.

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: