Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 527]

per Redacció, el 28 de maig de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 





Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Estava de campaments aquest estiu i resulta que vaig fer-me molt amiga d’una noia de la meva edat. Un dia vam dir que faríem creure a la resta que estàvem liades (en plan de conya). Vam començar a dormir al mateix llit i una nit, mentre tothom jugava al jo mai mai i tal nosaltres vam anar a l’habitació i ens vam acabar liant i fent de tot. Era el meu primer cop amb una noia i em va encantar.

Noia, 17 anys 
L'estiu passat vaig anar a un poble de vacances i vaig conèixer a un noi que des del principi em posava molt. Vam estar de lio una setmana i un dia tornant d'una festa ens van venir a buscar els pares d'una amiga i érem com 7 persones dins del cotxe. Jo em vaig asseure sobre seu perquè si no, no hi cabíem. Al costat hi havia les meves amigues i al seient de davant la mare d'una d'elles. De sobte vaig sentir com la seva mà pujava per la meva cama i em començava a acariciar el cony per sota dels pantalons. Em va tocar fins que vam arribar a casa. Anàvem massa catxondos. Entre el morbo i tot va ser una de les meves millors experiències. 

Noi, 16 anys
Fa poc vam anar de cap de setmana a platja d'Aro. Allà hi havia una meva amiga que m’agradava i un dia la vaig convidar al meu pis. Total que ens vam liar fins que estàvem a punt d’arribar els meus pares. Llavors vam baixar al garatge i allà li vaig menjar el con* i ella em va fer una mamada. Vull repetir-ho.

Noia, 18 anys
Va ser durant el concert de Blackpink de fa uns anys a Barcelona. Vaig anar amb la meva amiga i mentre estàvem esperant als seients vaig anar a comprar una samarreta a un stand. De camí vaig trobar-me a un noi molt guapo que casualment també anava al mateix stand. Estàvem a la cua i vam començar a parlar i després de comprar la samarreta em va donar el seu insta. El dia després del concert vam quedar i què dir, un dels millors polvos que he tingut.

Noia, 18 anys
Aquest carnaval em vaig fixar en un noi molt guapo de la meva carrossa. Li vaig dir que m’agradava i ens vam començar a liar. Ens vam allunyar de la rua i vam anar a una zona apartada. Vam acabar fent-ho al capó d’un cotxe.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: