Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes se sincera sobre tenir un segon fill/a

per Redacció, el 20 de maig de 2022 a les 12:02
Laura Escanes comença a estar farta que sempre li preguntin quan tindrà més fills. Així ho va explicar ella mateixa en una ronda de preguntes i respostes amb els seus seguidors després que un follower li demanés quan tenia planejat tornar a ser mare.

"Tinc moltes preguntes sobre aquest tema, Crec que no som conscients del mal que pot fer preguntar això. En el meu cas no em fa mal, però i si estigués intentant-ho i no pogués? I si hagués tingut un avortament? No sabem la història dels altres i és una pregunta súper íntima”, deia la influencer.


En aquest sentit, Laura Escanes se sincerava i assegurava que ara mateix no es planteja tenir un segon fill o filla. "Dit això: no entra en els meus plans ara mateix, la veritat. No sé el que passarà en un futur, però ara com ara el que vull i em ve de gust és gaudir de la Roma i gaudir de mi. Professionalment, m'apassionen tots els projectes que tinc i no tinc pensat tenir un altre fill. Soc molt feliç amb la Romita".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: