Logotip de Adolescents.cat

Aitana respon amb aquest contundent tuit a les notícies que s'han publicat sobre ella

per Redacció, el 19 de maig de 2022 a les 16:00
"Quina fantasia les notícies falses. Així, en general. Riure, rius". Amb aquest tuit Aitana ha volgut insinuar aquest dijous que algunes de les notícies que s’han estat publicant sobre ella són falses. I és que la cantant ha estat protagonista de diversos titulars les últimes setmanes.
 

Fa poc Vanitatis publicava en exclusiva el suposat nou negoci immobiliari de l’artista. Segons el mitjà citat, l’empresa s’anomenaria Sop i Oli SL, en honor als noms de les seves mascotes, i tindria un capital social de 600.000 euros. 


Abanda d’aquesta notícia també s’ha assegurat que Aitana s’apartarà del món de la música per dedicar-se a les sèries i al cinema. Si bé és cert que està treballant en projectes audiovisuals per Disney+ i Netflix, la cantant no ha dit en cap moment que deixi l’àmbit musical.

Finalment, aquestes últimes setmanes, hi ha hagut alguns mitjans que han insistit en una possible crisi entre ella i Miguel Bernardeau.

No sabem a quina d’aquestes informacions es referia la cantant quan parlava de fake news, però està clar que s’han publicat coses sobre ells que no són veritat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: