Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per l'anunci d'una famosa marca de gelats

per Redacció, el 20 de maig de 2022 a les 06:00
Hi ha anuncis que per molt que passi el temps sempre quedaran gravats a la nostra ment. I és que anys enrere es permetia -molt més- que la publicitat fos políticament incorrecte i sexista i això va donar lloc a la creació de molts vídeos i imatges que avui dia ens semblarien inacceptables.

Aquest va ser el cas d'un anunci dels anys 90 de la marca Pirulo. Es promocionava la marca mostrant un nen menjant-se un gelat mentre un grup de nenes se'l mirava. Quan una d'elles s'interessava pel gelat, el noi li responia: "El vols provar?". La nena, sense pensar-s'ho, responia que sí i el nen llepava el gelat i li feia un petó. Ella, després de provar el gelat i assaborir tots els gustos, es desmaiava. Però l'anunci no acabava aquí, sinó que uns segons després apareixia una noia, molt més gran que ell, i li demanava si li deixava provar a ella també...

 

L'anunci s'ha tornat a fer viral gràcies a les xarxes socials i ha rebut centenars de comentaris de gent criticant com era de desagradable aquest anunci. Els temes que han generat més polèmica han estat el fet que el nen li fes un petó a la nena sense que aquesta ho volgués i la sexualització del cos de les dones.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: