Logotip de Adolescents.cat

5 actors i actrius confessen les escenes de sexe que més els va incomodar rodar

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 12:33
Les escenes sexuals són una cosa molt personal i íntima i és per això que els actors i actrius tenen un seguit de trucs i tècniques per fer-les el més còmodes i naturals possibles. 

De fet, cada cop hi ha més produccions que inclouen “entrenadors d’intimitat”, persones que es dediquen a “coreografiar” les escenes sexuals i a explicar als actors i les actrius els moviments que han de fer per tal que tot quedi bé a càmera i alhora ells i elles estiguin a gust. 

Malgrat tot, hi ha algunes escenes que són complicades de gravar, ja sigui per la intensitat que requereixen, perquè no hi ha química entre els protagonistes…alguns actors i actrius han confessat moments íntims que els va incomodar rodar. Us els resumim: 

Margot Robbie


A The Wolf of Wall Street, hi ha una escena on l’actriu té sexe amb Jordan Belfort, interpretat per Leorando DiCaprio, en un llit ple de bitllets. A Margot Robbie li va resultar molt incòmode i vergonyós rodar aquest moment, ja que apareix despullada. De fet, va mentir a la seva família dient-los que el cos que apareixia no era seu i que tot havia estat retocat digitalment. 
Margot Robbie Wolf Of Wall Street GIF - Margot Robbie Wolf Of Wall Street  Beautiful - Descubre & Comparte GIFs

Pablo Mezcal

 
Quan estava rodant una escena de sexe a Normal People juntament amb l’actriu Daisy Edgar-Jones, tots dos es van haver d’untar amb un gel anomenat Egyptian Magic que simula suor. Doncs bé, en un moment de la gravació els van demanar que canviessin de postura i, quan es van separar, el frec dels seus cossos va produir un soroll molt similar al d’un pet. Tots dos es van posar a riure mentre l’equip els mirava. “Es pensaven que ens havíem tirat un pet de debò i nosaltres dos estàvem allà, partint-nos i alhora intentant preservar la nostra dignitat”, va assegurar.
Kiss me like this and watch me melt in your hands

Jemima Kirke

 
Segons ha detallat en diverses entrevistes, li va resultar molt incòmode haver de fingir orgasmes davant de càmera a la sèrie Girls. “Jo sé com sonen, jo sé com és tenir un orgasme de veritat i em semblava fals i em feia vergonya”, va comentar.
Jemi Makirke Jessa Girls GIF - Jemi Makirke Jessa Girls Adam Driver -  Descubre & Comparte GIFs

Dakota Johnson

 
La protagonista de Fifty Shades of Grey assegura que va ser molt incòmode gravar la pel·lícula. “Vaig haver de simular sexe durant més de set hores seguides, n’estava farta”, explicava en entrevistes. A més a més, durant una de les seqüències en què Jamie Dornan la tirava damunt el llit es va fer mal a les cervicals i va estar diversos dies gravant amb dolor.

Amarte es mi destino - Capítulo 07 - Wattpad

Kate Winslet


A Revolutionary Road li va tocar gravar una escena sexual amb Leorando DiCaprio i afirma que és un dels moments més incòmodes que ha viscut. El motiu? Ella i l’actor són millors amics des que van coincidir a Titanic i fer-li petons i posar-se damunt seu se li va fer molt estrany.
Leonardo Dicaprio GIF - Leonardo Dicaprio Kate - Descubre & Comparte GIFs

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: