Logotip de Adolescents.cat

WhatsApp podria eliminar (per fi) una de les opcions que més queixes genera

per Redacció, el 18 de maig de 2022 a les 11:50
De vegades sortir d’un grup de WhatsApp fa certa mandra perquè sabem que tothom que forma part del xat rebrà una notificació. Doncs bé, això podria canviar!

Segons informa el portal especialitzat WaBetainfo, la plataforma podria deixar de notificar tots els membres del grup i enviar un avís només a l’administrador.


Així doncs, quan abandonéssim un xat grupal no apareixeria cap missatge i només el gestor principal sabria que n’hem sortit. A hores d’ara encara no se sap quan es posarà en funcionament aquesta nova opció, així que caldrà esperar.
 

Trucs per sortir d'un grup sense que es noti


De moment, i mentre no s'activa aquesta novetat, hi ha un truc per abandonar grups sense que es noti.
En primer lloc has d'entrar al menú de WhatsApp, que es troba a la zona superior dreta de la teva pantalla. Tot això s'ha de fer dins del xat del grup, no en el conjunt de xats, que seria la pantalla d'inici. Un cop al menú, s'ha de prémer l'opció "Info del grup". Després, cal seleccionar "Silenciar notificacions", de manera permanent. Amb aquesta opció ja hem fet un primer pas per marxar de manera alternativa.

El tercer pas requereix anar a la pestanya "Notificacions personalitzades" i allà desactivar una opció de WhatsApp que és "Notificacions d'alta prioritat". Així ja hem evitat que qualsevol mena d'avís per part de l'aplicació aparegui al nostre dispositiu. L'últim pas és el més fàcil. Cal sortir del xat del grup, tornar a la zona de tots els xats generals i prémer una estona el xat del grup. Allà et donarà l'opció d'arxivar el grup. Fes-ho i ja hauràs marxat de manera silenciosa sense que ningú se n'adoni.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: