Logotip de Adolescents.cat

Què és el layering? La tendència de moda que segueixen moltes famoses

per Redacció, el 19 de maig de 2022 a les 06:00
Aquesta temporada el "layering" ha adquirit un paper principal en els looks de les influencers i les celebrities, que en més d'una ocasió s'han arriscat combinant estampats i teles de diferents textures i colors.

Es tracta d'una tendència inspirada en els anys 80 que consisteix a combinar diferents capes de roba en un mateix outfit amb l'objectiu de reivindicar el contrast, la dualitat i la contradicció estètica. Així que si pensaves que el "layering" es limitava a combinar armilles amb camises o posar-te tres collarets alhora, estaves molt equivocat/da.

 

Si ets una persona a qui li agrada provar diferents estils i al teu armari hi ha roba molt variada, sens dubte aquesta tendència és la teva. D'aquesta manera no t'has de decantar per un estil concret i et pots posar creatiu/va pensant el teu outfit. Pots provar de ressaltar el contrast de les teles clàssiques amb estampats i colors més atrevits i fer les combinacions que més t'agradin.

Així doncs, si encara no t'has atrevit amb aquesta tendència, pots començar amb looks senzills com el de la Rosalía, que va assistir al Late Night Show de Jimmy Fallon amb un vestit setinat sobre una samarreta de màniga llarga amb transparència. Un cop vagis dominant aquest estil, veuràs com la roba del teu armari va adquirint un nou significat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: