Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la millor tècnica per lligar, segons un estudi

per Redacció, el 6 de juny de 2022 a les 06:00
T'has preguntat alguna vegada quin és el mètode més efectiu per lligar? Doncs un estudi on han participat milers de voluntaris heterosexuals de Noruega i dels EUA ho ha descobert.

Per a la investigació es va elaborar una llista de 40 tècniques per lligar i es va demanar als participants que indiquessin quines eren les que consideraven més efectives, tant quan buscaven una relació d'una nit com quan buscaven una parella estable.

A diferència del que molta gent pot pensar, l'estudi va concloure que els estàndards de bellesa no determinen l'èxit del flirteig i que tampoc són determinants la diferència d'edat entre les persones, les creences religioses, l'extraversió ni l'atractiu personal, com a mínim a curt termini.

James Franco Flirt GIF

Així doncs, el professor de psicologia Leif Edward Ottesen revela que l'humor és la tàctica  que més funciona. 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: