Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de maig

per Adolescents.cat, el 17 de maig de 2022 a les 08:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui et dominaran l'estrès i els nervis i podries tenir una baralla amb algú que estimes. Si t’hi acabes discutint, deixa que passin els dies. Aquesta setmana no és un bon moment per dialogar, perquè et costa trobar la calma. Podries tenir problemes amb els signes de Terra. 

TAURE
En general serà un dia positiu, tot i que hauràs de fer algunes tasques que no tenies previstes. Avui serà important que aprenguis a improvisar i a entomar les coses tal com et vinguin. Comptaràs amb el suport incondicional d’un signe d’Aire. 

BESSONS 
Avui serà un dia d’imprevistos. Invertiràs tota l’energia a solucionar els petits problemes que t’aniran sorgint i gràcies a la teva dedicació, aconseguiràs posar les coses a lloc. Al final del dia rebràs el reconeixement d’algú inesperat que et desconcertarà. 

CRANC 
Ets una persona alegre, però quan hi ha un problema que et preocupa, t’apagues. Estàs passant per una etapa complicada per culpa d’un daltabaix sentimental que t’està costant de superar. Avui algú intentarà ajudar-te a fer-hi front. Deixa’t guiar. 

LLEÓ 
Avui t'espera algun èxit professional o personal: les influències de la Lluna i Venus t’aporten bona sort. Pot ser que comencis el dia desanimat i amb poques ganes, però aquesta tendència canviarà aviat i l’alegria serà l’emoció predominant. 

VERGE 
De vegades quan creus que tot està perdut, trobes un camí inesperat que et porta a un destí millor del que havies imaginat. Avui podries començar a caminar aquest camí sense adonar-te’n. Tingues paciència i aniràs veient els resultats a poc a poc.

BALANÇA 
Estigues atent als comentaris dels teus amics/gues. Si t’estan avisant és per alguna cosa, així que no t’ho agafis com un atac personal. Algú podria estar-se aprofitant de tu pel seu propi benefici i quan abans de t’adonis millor. No miris cap a una altra banda i fes front a la situació. 

ESCORPÍ 
El sacrifici i l’esforç et portaran alegries després de dies més aviat grisos. És un bon moment per a prendre iniciatives o decisions, especialment si aquestes comporten assumir riscos. No tinguis por d’equivocar-te. De vegades l’error és mantenir-se quiet. 

SAGITARI 
Veus a venir que una persona amb qui t’havies il·lusionat podria decebre’t. No avancis esdeveniments ni imposis el teu ritme. Això sí, mantingues els ulls oberts perquè els senyals seran subtils. Amb els dies veuràs clar si ell/a era com creies o no. 

CAPRICORN 
Venen dies molt agradables, sobretot en la teva vida íntima, i avui en tindràs una mostra. Gaudeix de la pau que t’aportaran aquests bons moments i allunya’t de l’estrès. Necessites descansar i estar amb els teus i ara tens l’oportunitat de fer-ho.

AQUARI 
Avui podria ser que et sentissis desanimat perquè hauràs de renunciar a una cosa que et feia il·lusió. Busca suport en els teus amics/gues i procura distreure’t perquè si no el dia se’t farà llarg. En l’amor, en sentiràs molt connectat a la persona que t’agrada. 

PEIXOS 
Avui tindràs un dia molt inspirat i prendràs decisions encertades. Aprofitaràs una oportunitat sense pensar-t’ho i sabràs donar el millor de tu. Sembla que estàs recuperant la confiança en tu mateix i això es nota. Notaràs bones energies amb Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: