Logotip de Adolescents.cat

Butter Churner, la postura sexual de moda

per Redacció, el 21 de maig de 2022 a les 06:00
Butter churner o la batedora. Així és com s’anomena la postura sexual que ha anat guanyant popularitat en els últims anys, després que un concursant del reality Love Island la mencionés i expliqués que era una de les seves preferides. 

En què consisteix? La persona que serà penetrada s’estira a terra i aixeca les cames, formant una espècia de L. L’altre membre de la parella, dempeus, agafa les cames de la seva parella, les tira lleugerament cap endavant i la penetra –es pot fer servir una joguina sexual-.

Com podeu veure, no es tracta d’una postura senzilla, però permet estimular de manera molt directe el punt G i també ofereix la possibilitat que la persona estirada s'estimuli amb les mans o amb una bala vibradora, per exemple.

Ara bé, cal anar amb compte perquè qui està a terra, pot fer-se mal al coll si no es col·loca bé. Per això es recomana utilitzar un coixí. A més a més, qui està a dalt exercita molt les seves cames i, per tant, la intensitat es perd de pressa.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: