Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 16 de maig de 2022 a les 11:47
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!
 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys 
No crec que llegeixis això, però em sembla que ho havia de dir. Ets del mateix insti que jo i he de dir que ets guapíssima. El teu nom comença per A i ets morena i més o menys alta, vius al Raval. 

Noi, 15 anys 
El teu nom comença per A i tens 16 anys. Et vaig conèixer a l'Esplaiada de Sant Cugat al taller de sexualitat. No vam parlar quasi, però em vas semblar suuuuper atractiu i divertit. Vius a Barcelona, però no recordo el nom de l'esplai.

Noia, 16 anys
No crec que ho llegeixis, però no perdo l'esperança... Fas 2n d bat al mateix insti que jo, jo faig 1r. Ens veiem quasi cada vegada quan entrem i sortim a l'hora del pati i ens fem mirades. Coneixes una meva amiga que em va dir el teu nom i no t’he trobat per insta :( El teu nom comença per M.Em sembles molt monu i m'agradaria conèixe't, encara que sigui per només una amistat. Ets moreno, cara rodoneta i una mica alt, jo baixa morena i porto ulleres negres, A. 

Noi, 17 anys 
Anem a la mateixa escola, vas a un curs per sota. Fem una assignatura junts. Fa temps que estic enamorat de tu. A vegades m'has tirat alguna indirecta, però no sé si va en serio o no. Ets una mica baixeta, tens els cabells marrons i jo rossos. Si saps qui soc fes-me un senyal.

Noia, 16 anys 
Ens vam conèixer de festa per Sils, no sé si llegeixes adolescents.cat però jo portava un vestit negre i blanc i tu una camisa negra. Ens vam donar l'insta i vam estar parlant un temps, però llavors vam deixar de fer-ho. Tot i així, em tens a mejores amigos i em segueixes a la secundària així que si veus això espero que tinguis la decència d'enviar-me un dm:).

Noia, 16 anys 
Tot va començar en una tarda de dijous. Tu feies educació física i jo estava fent socials. No ens paràvem de mirar i és que jo només m'estava distraient per la finestra, però m'havies cridat molt l'atenció. Sóc 2 anys més gran que tu i sempre et busco quan surts a l'hora del pati o fins i tot a la sortida després d'acabar les classes. T'anava a seguir per insta però em fa cosa. El teu nom comença per J. 

Noia, 18 anys 
Ens vam veure de festa. Jo et vaig dir que t’assemblaves a Leonardo DiCaprio i després et vaig demanar una foto, però no et vaig preguntar ni el nom ni res. Si saps qui sóc busca’m a la mateixa discoteca qualsevol dissabte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: