Logotip de Adolescents.cat

Cada quant ens masturbem i quines zones de Catalunya ho fan amb més freqüència?

per Redacció, el 16 de maig de 2022 a les 10:38
Les persones amb penis es masturben més de 3 cops a la setmana i les persones amb vagina, més de 2. Així ho revela una enquesta elaborada per Diversual, una de les botigues eròtiques amb més èxit a l’Estat.

L’estudi, en què hi van participar 5.123 individus, recull els principals hàbits sexuals dels i les espanyoles, així com les seves primeres experiències. Us fem un resum dels resultats més destacats.

 

Versió sense playbuzz

L'EDAT EN QUÈ LA MAJORIA DE PERSONES COMENCEN A MASTURBAR-SE
L'edat mitjana en què les persones amb penis comencen a masturbar-se és abans dels 16 anys en un 90% dels casos, mentre que només el 57,4% de les persones amb vulva comencen abans dels 16 anys.

RAONS PER A LA MASTURBACIÓ
El desig d'experimentar plaer és la raó principal (91,6%), seguit per la necessitat de relaxar-se (58,5%) i satisfer necessitats (51,1%). L’avorriment (16,6%) i el no tenir parella (5,2%) són els motius menys repetits.

QUANTES VEGADES ENS MASTURBEM
Les persones amb penis es masturben de mitjana unes 3,73 vegades per setmana, sent el període més intens entre els 18 i els 24 anys en què la mitjana és de 4,76 vegades. Les persones amb vulva es masturben 2,89 vegades per setmana de mitjana, sent el període més intens també el que va dels 18 als 24 anys, amb una mitjana de 2,92.

MASTURBACIÓ SEGONS PROVÍNCIA I COMUNITAT
Com podeu veure en el mapa elaborat per Diversual a Guadalajara és on més es masturben de mitjana: 3,96 cops la setmana. Per contra a Soria és on trobem la mitjana més baixa: 2,75 vegades setmanals. A Catalunya, Lleida i Girona són les províncies on la freqüència és més elevada: de mitjana els seus habitants es toquen uns 3 cops cada setmana.

TEMPS DEDICAT A LA MASTURBACIÓ
Les persones amb penis dediquen uns 4'54 minuts a aquesta pràctica, mentre que les persones amb vulva hi dediquen una mica més de temps, uns 5'38 minuts

L’ORGASME
Més del 67% de les persones amb penis que es masturben aconsegueixen l'orgasme durant aquesta pràctica, enfront del 53,2% de les persones amb vulva.

LES JOGUINES SEXUALS
La diferència és molt significativa: de les persones amb penis, només un 6% del total afirma utilitzar joguines eròtiques per a masturbar-se, mentre que en el cas de les persones amb vulva són més del 50% les que gaudeixen d’objectes sexuals, sent els succionadors i els vibradors els més populars.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: