Logotip de Adolescents.cat

Qui és Sam Ryder? L'exitós tiktoker que ha representat el Regne Unit a Eurovisió 2022

per Redacció, el 16 de maig de 2022 a les 06:00
Sam Ryder va representar al Regne Unit a la gala d’Eurovisión 2022 i va ser un dels preferits del jurat, obtenint 466 punts.

El cantant de 32 anys va aconseguir posicionar al seu país en 2n lloc amb el tema Space Man, després de 10 anys on no havia superat la 15º posició. L’artista va ser escollit per una preselecció interna entre la BBC i la discogràfica TaP Music amb la intenció de millorar la trajectòria del país. 



 
@talentedmusicians1 some more Sam Ryder #talented #Elasticheart #Sia #singers #repost #support #findingjoy #fyp #music #foryoupage #unbelievable @samhairwolfryder ♬ original sound - user1557544566
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: