Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 de maig

per Adolescents.cat, el 13 de maig de 2022 a les 10:03
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Els dubtes amorosos continuaran sent els grans protagonistes de la teva vida en aquests moments, però has d'anar amb compte, perquè la passió no sempre et portarà on la teva vols. Sigues clar amb l’altra persona si vols desencallar la situació. 

TAURE 
Avui has d'estar especialment atent perquè podries ser víctima d’un engany…i potser no per part d’una altra persona, sinó de tu mateix. T’estàs autoconvencent d’una cosa que és més imaginària que real i necessites tocar de peus a terra com més aviat millor. Escolta les paraules dels teus amics/gues. 

BESSONS 
Avui tindràs els planetes a favor teu i viuràs un dia d’alegries, sobretot relacionades amb l’àmbit professional o acadèmic. A més a més, algú que no t’esperaves, t’oferirà el seu suport per ajudar-te en un tema força complicat. Bones energies amb els Aquari. 

CRANC 
Avui estaràs especialment sensible i qualsevol petit comentari pot afectar-te més de l’habitual. Potser és perquè et sents insegur a l’hora de compartir una informació que per tu és important, però per la qual tens por que et jutgin. Fins que no siguis del tot sincer, no aconseguiràs relaxar-te. 

LLEÓ 
Avui rebràs una crítica que t’afectarà. No et posis a la defensiva, perquè t’ho han dit pel teu propi bé i en el fons ho saps. Dedica’t a reflexionar i pensa en allò que pots canviar per millorar les coses. No pots seguir més en aquesta actitud immobilista. 

VERGE 
Sents que algú t’està atorgant responsabilitats que no et pertoquen i que a sobre t’està exigint més del compte. Sigues clar i no toleris certes actituds. En l’amor, avui podries tenir una sorpresa molt agradable que et farà oblidar mals moments. 

BALANÇA 
Avui tindràs un d’aquells dies en què tot se’t farà molt pesat i et costarà complir amb les teves obligacions. Pensa que el cap de setmana és a tocar i tindràs temps per relaxar-te i fer les activitats que t’agraden. En el terreny amorós, potser ha arribat l’hora de tancar certes portes. 

ESCORPÍ 
El planeta Mart t’afavoreix en temes acadèmics i laborals i t’aporta èxits i reconeixement. És un bon moment per tenir iniciativa i fins i tot per prendre dedicions que comportin un cert risc. Avui tindràs una connexió molt intensa amb un signe de Foc. 

SAGITARI 
Últimament, et deixes dominar per estats d'ànim negatius i això fa que no vegis certes coses bones que estan passant al teu voltant. Intenta dedicar aquest cap de setmana a cuidar-te. Necessites carregar energies i forces per recuperar l’equilibri que has perdut.

CAPRICORN 
T’agrada tenir les coses controlades i allò nou t’espanta. Tot i això, avui mostraràs el teu costat més aventurer gràcies a una persona que et fa sentir especialment còmode. Serà un bon dia per enfortir vincles. 

AQUARI 
Avui és un bon dia per tenir una conversa profunda i amb calma sobre un tema que t’inquieta. Saps que no pots seguir guardant-te certes coses per tu, així que fes el pas i mostra com et sents. Al final del dia, estigues atent als senyals que t’enviarà algú. 

PEIXOS 
Avui et sentiràs motivat i inspirat I tindràs moltes ganes de fer coses. No deixis que ningú intenti apoderar-se de la teva energia. Si una persona del teu entorn no para de posar-te obstacles, potser és millor que posis distancia. Necessites escoltar-te a tu mateix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: