Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per aquest gest de Kim Kardashian amb la seva parella Pete Davidson

per Redacció, el 12 de maig de 2022 a les 12:22
Nova polèmica per a Kim Kardashian. L'empresària, que fa poc creava debat en reconèixer durant la catifa vermella de la Met Gala que havia perdut set quilos per posar-se el vestit de Marilyn Monroe, ha tornat a generar crítiques.

Aquesta vegada ha estat la seva actitud amb Pete Davidson –la seva actual parella- el que ha provocat malestar. Tot ha començat després que el perfil d'Instagram @kardashiansocial publiqués un vídeo on els podem veure a tots dos abans de la Met gala. En un moment de la gravació es pot escoltar com la Kim li diu al Pete que es tregui una de les gorres que porta. “Oh, així que no vols que porti una gorra doble? Gràcies, ho aprecio” li respon ell amb to de broma. “Ho faig perquè cuido de tu” li diu ella. 

Doncs bé, aquesta escena ha estat qualificada d’”actitud controladora” per alguns fans de Petet Davidson. “Ella és controladora, no deixa que sigui ell mateix fent servir dues gorres” o “Aquest comportament passiu-agressiu és una red flag total”, es pot llegir en els comentaris. 

També hi ha, però, qui defensa a Kim Kardashian assegurant que viu de la seva imatge i, per tant, és normal que vulgui tenir aquests detalls controlats. En aquest sentit, cal recordar que quan sortia amb Kanye West ella mateixa va reconèixer que es deixava assessorar pel seu exmarit i que molts cops era ell qui li escollia els looks. Un fet que alguns van qualificar de sexista. Vosaltres què en penseu?


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: