Logotip de Adolescents.cat

Rosalía ha tret nou videoclip i tothom l'està comparant amb aquest conegut personatge

per Redacció, el 12 de maig de 2022 a les 11:02
Rosalía segueix estrenant videoclips. Ahir va publicar el de la cançó Delirio de grandeza, una versió del bolero de Justo Betancourt que és molt “especial” per la cantant, segons ha explicat en diverses entrevistes. Tot i que el videoclip ha sortit aquesta setmana, la gravació es va fer l’octubre de l’any passat.

Ho sabem perquè aquell mes l’artista va compartir imatges amb el Chip, el gos que surt en el vídeo musical, acompanyades d’aquest text: “Avui ha estat el rodatge més bonic de la meva vida”. A Deliro de grandeza veiem a Rosalía corrent pels camps, tallant llenya, anant al riu i també tirant amb arc. 

Tots aquests gesos han fet que la cantant sigui comparada amb Katniss Everdeen, el personatge de Jennifer Lawrence a Los juegos del hambre. Aquí en teniu alguns:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: