Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 11 de maig de 2022 a les 12:11
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 

Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Quan era petita vaig aprendre a masturbar-me estrenyent molt fort les cames, però ara que ja he crescut, encara que em faci dits mai arribo a l’orgasme, només hi arribo fent el mateix, estrenyent les cames. I quan em toca algú altre tampoc sento res. És normal??

Noia, 19 anys
Fa anys que estic molt pillada per una amiga meva, però ara té nòvio. Fa poc em vaig fer la seva germana i no sé si és que m'agrada o ho he fet com per fotre.

Noia, 15 anys
Fa uns mesos em vaig inventar que tenia un nòvio i vaig crear un insta fals amb algunes fotos de nois que no conec. Les meves amigues es pensen que existeix, però els vaig dir que vam tallar i no els he dit res més. No vull dir-los que m’ho vaig inventar perquè sé que quedaré malament.

Noia, 20 anys
Un home que és casat i amb filles, i a més entrenador de la meva germana, fa mesos va tirar-me la canya. Com que a mi m'agradava vam parlar i vam acabar fent sexting fins que la seva dona ens va pillar. El pitjor és que encara que fos un infidel de merda, és molt bon entrenador, però per culpa del que va passar se’n va anar de l’equip. Em sento malament per la meva germana.

Noi, 18 anys
El meu pare té un amic més jove a l'empresa que coneix des de fa anys. Moltes vegades el convida a casa a sopar i sempre hi ha hagut miradetes. L'altre dia estàvem tots dos sols a la cuina i es va apropar a mi i em va tocar la polla per sobre de la roba. La cosa va anar a més i jo també li vaig fer tocaments,. Ara cada cop que ens veiem hi ha molta tensió, però no hem arribat a res més.

Noia, 17 anys
Tinc pànic a posar-me un tampó. Tinc pànic a posar-me coses allà baix en general, perquè em fa mal cada vegada que ho provo. Per no parlar que el meu ex només volia follar i a mi m'entrava un pànic immens per anar a més. Soc l'única que li passa?

Noi, 16 anys
Fa unes setmanes que quedo amb un noi...i no precisament per jugar a l'Uno. Total que em posa molt, fem de tot i a sobre és suuuuper majo i carinyós. El que passa és que té nòvio i a sobre ell es pensa que no ho sé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: