Logotip de Adolescents.cat

S'haurà de pagar per utilitzar Bizum?

per Redacció, el 11 de maig de 2022 a les 09:32
Els grups d'amics, els companys de classe i fins i tot per pagar en alguns comerços. El sistema de pagament instantani Bizum s'ha convertit gairebé en un indispensable. Recentment, un tuit assegurava que Bizum passaria a ser un servei de pagament a partir del 16 de maig, segons hauria assegurat el "CEO de Bizum".

El tuit animava a crear una cadena de missatges per evitar la suposada quota de 10 dòlars. La mateixa empresa, però, ha desmentit aquesta notícia falsa després que s'hagi convertit en trending topic a Twitter. 


Fonts de Bizum han assegurat que és "totalment incert" que el servei passi a ser de pagament. "El CEO no ha fet cap declaració on es realitzi aquesta afirmació. Desconeixem la font d'aquesta informació i Bizum la desmenteix categòricament", han assegurat. 
 
De fet, a través de Twitter la companyia ha fet broma amb la cadena mencionada anteriorment i, citant el tuit original, han escrit aquest missatge: "Si escrius Bizum tres vegades, i ho envies a tots els contactes de la teva agenda, quedes exempt fins i tot dels Bizum que deus". 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: