Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 14 i 15 de maig

per Redacció, el 14 de maig de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Pot ser que arribis al cap de setmana una mica cansat/da pel fet de tenir tants fronts oberts. Així que pren-te aquests dos dies amb molta calma i oblida’t de tot, per divertir-te i passar-t’ho bé. Els teus amics i amigues et faran sentir molt millor!

TAURE
Aquest cap de setmana tindràs molta sort en l’amor, Taure! Aprofita perquè podria passar qualsevol cosa! Pots rebre trucades o invitacions de qui menys t’ho esperes i això et posarà molt les piles. Però aprofita també per descansar perquè tornen a venir les obligacions…

BESSONS
Les coses estan una mica caòtiques, segur que ho has notat. Aquest cap de setmana també serà així. En la mesura que puguis descansa i recupera’t! Són bons dies per a tu en l’amor, podries conèixer a algú i no te’n penediràs gens!

CRANC
Seguiràs amb la bona influència dels astres sobre el teu signe, sobretot en l’amor, així que si estàs solter/a no et faltaran ocasions per conèixer gent nova. És moment d’arriscar-te i buscar les situacions propícies per fer els passos que desitges, sinó te’n penediràs.

LLEÓ
Els astres t’acompanyen en tot el que té a veure amb els estudis, així que aprofita per deixar llest o repassar tot el que has d’entregar per la tornada. Tindràs poca paciència aquest cap de setmana, evita conflictes… Les enveges també et podrien portar malentesos, així que calma!

VERGE
Et sentiràs amb el cap ple d’obligacions i ocupacions, així que organitza’t i sigues resolutiu/va, veuràs que així arribaràs a tot. Aquest cap de setmana no et ve gaire de gust sortir però si tens ocasió t’anirà bé passejar o caminar una mica per airejar-te!

BALANÇA
Tens la protecció del cosmos per gaudir relaxadament de tot el que et rodeja. Deixa fet el que et quedi pendent i després dedica’t temps a tu, a cuidar-te i mimar-te. Aprofita també per fer alguna activitat creativa, has d’aprofitar tota aquesta energia positiva que et rodeja.

ESCORPÍ
Enhorabona, escorpí! Aquest cap de setmana podràs de gaudir de l’amor en totes les seves facetes, de forma relaxada i sense mal rotllos. Tens a Mart i Venus al teu signe fent que les relacions siguin harmonioses. Si has de resoldre algun conflicte, també és un molt bon moment per fer-ho!

SAGITARI 
Aprofita aquests dies per llançar-te i gaudir en l’amor, la bona sort t’acompanya! Tens sort en les relacions però hi has de posar de la teva part, sinó les coses no passaran només perquè les desitgis! És cosa teva aprofitar o no aprofitar aquesta bona energia!

CAPRICORN
Aquest cap de setmana treuràs la teva part més seductora i estaràs irresistible, un imant per tothom que s’apropi! També estaràs de bon humor, alegre i feliç! Així doncs, ja ho saps! En l’amor et sentiràs més atret/a per relacions poc serioses. Gaudeix!

AQUARI
Durant aquests dies seguiràs mostrant la teva faceta més independent, més Capricorn que mai! Sobretot en l’amor, tindràs tendència a amagar els teus sentiments i no deixar que els demàs sàpiguen com estàs. Encara que a tu et pot semblar que t’estàs protegint, has de saber que t’aniria molt i molt bé mostrar les teves emocions i compartir-les.

PEIXOS
Aquest cap de setmana serà una mica estrany per a tu. Per una banda seran dies de bona sort en l’amor però per altra banda la teva actitud serà una mica contradictòria i això no t’afavorirà. Intenta pensar què vols i fer les coses amb una mica de coherència!



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: